• darkblurbg
    Bekijk hier ons aanbod aan bijeenkomsten

Er worden gedurende het jaar verschillende bijeenkomsten aangeboden vanuit de Groninger Ondernemers Academy. Alle bijeenkomsten zijn volledig kosteloos bij te wonen door ondernemers, filiaalmanagers en medewerkers. De opzet van elk van de bijeenkomsten kan verschillen en is sterk afhankelijk van het onderwerp en de sprekers die onderdeel uitmaken van het programma.

Ook in 2021 staan weer allerlei thema's op de planning. Voor alle bijeenkomsten geldt vol=vol. Voor meer informatie over de bijeenkomsten klik je op een van de betreffende links hieronder, deze zal je naar de juiste pagina doorverwijzen. Het kan voorkomen dat nog niet alle details van een bijeenkomst bekend zijn, in dat geval hebben wij geprobeerd zoveel mogelijk informatie weer te geven over de onderwerpen die aan bod zullen komen. De website zal continu worden bijgewerkt, dus kijk dan gerust op een ander moment nog eens!

 

CORONA VIRUS

Vanwege maatregelen opgelegd vanuit het Kabinet en het RIVM inzake het Corona Virus kunnen bijeenkomsten geannuleerd danwel verplaatst worden. Hieronder is het actuele aanbod terug te vinden van geplande bijeenkomsten. Meer informatie over de specifieke bijeenkomsten kunt u terugvinden door op onderstaande link te klikken.


Januari:

Februari:

 

Maart:

April:

Mei:

Juni:

Juli:

 

Juli:

 

Augustus:

September:

Oktober:

November:

December: