• darkblurbg

Datum:
31 augustus 2021

 

Branche:
Retail, Horeca en MKB

 

Kosten:
GeenWebinar Google Ads 
Hoe richt ik een Google Ads advertentie in? Welke mogelijkheden zijn er voor mijn bedrijf? Wat zijn de kosten van een advertentie en wat kan het opleveren? Met deze praktisch ingerichte training leer je mogelijkheden van Google Ads kennen. Je maakt een effectieve advertentie voor jouw bedrijf, die je dezelfde avond al kan gebruiken.

 

Voor wie? 
Dit online webinar is voor iedereen die aan de slag wil met Google Ads of zelf al bezig is met advertenties in Google. Wil je weten hoe je een advertentie inricht met de juiste content, strategie en doel? En wil je weten wat de mogelijkheden daarin zijn voor jouw bedrijf? Als je (meer) resultaat wilt halen uit betaalde advertenties in Google, dan is dit webinar voor jou!

 

Praktische informatie
Dit online webinar vindt plaats op de volgende momenten:

  • Dinsdag 31 augustus 2021 vanaf 19.00 uur (+/- tot 21.00)

Na je aanmelding ontvang je meer informatie via de email.  
Bekijk hier de planning van het gehele aanbod.  

 

 

Wat moet ik vooraf regelen? 

  • Het is aan te raden zelf vooraf na te denken over teksten & beeldmateriaal, zodat je gericht vragen kunt stellen 
  • Een laptop om het online webinar te kunnen bijwonen

 

Vervolg
Speciaal voor ondernemers die dit webinar volgen, biedt Triplepro een gratis website scan of online marketing advies aan. Na het webinar kun je een afspraak plannen met een Growth Manager.


Aanmelden en kosten

Om jezelf voor dit webinar aan te melden klik je op de buttons rechts. Tijdens het registreren dien je gebruik te maken van de volgende code: "GCCKORTING2021". Het bijwonen van deze webinar is dan volledig kosteloos.Deze webinar wordt georganiseerd in samenwerking met Triple Pro, specialist in Online MarketingGebruik bij het registreren in stap vier de kortingscode "GCCKORTING2021", om kosteloos van deze webinar gebruik te kunnen maken.