• darkblurbg

Branche:
Retail & Horeca

Kosten:
Geen

Data:
Les 1 = 16 november
Les 2 = 30 november
Les 3 = 14 december
Les 4 = 11 januari
Les 5 = 25 januari


Cursus Duits: So eingewickelt ist es doch nicht?

Wil jij dat Duitse toeristen zich (straks weer) welkom voelen in jouw zaak?

Dan is deze cursus Duits misschien iets voor jou!
Leer hoe je bezoekers kunt begroeten en klantgericht kunt begeleiden bij hun aankoop in jouw zaak. De inhoud van de lessen wordt zoveel mogelijk toegespitst op de deelnemende cursisten en is daarom zeer praktijkgericht en functioneel.

 

Voor wie?

Deze cursus Duits gaat in op de basisvaardigheden die je nodig bent om jouw klant in het Duits op een correcte wijze aan te spreken. De cursus is vooral geschikt voor mensen die hun Duits willen bijspijkeren of nog maar beperkte kennis hebben van de Duitse taal. Voor gevorderden is deze cursus minder geschikt.

Wil jij de basisvaardigheden leren of jouw Duits bijspijkeren? Meld je dan vandaag nog aan!

 

Praktische informatie
Deze cursus bestaat uit vijf cursusavonden en mits voldoende onderbouwd is het mogelijk om maximaal 1 keer afwezig te zijn. Op deze wijze halen we maximaal rendement uit de cursus. In het geval van afwezigheid op meerdere avonden wordt alsnog een factuur in rekening gebracht voor de cursus kosten ter waarde van € 267,50:

  • Dinsdag 16 november: les 1
  • Dinsdag 30 november: les 2
  • Dinsdag 14 december: les 3
  • Dinsdag 11 januari: les 4
  • Dinsdag 25 januari: les 5

Na je aanmelding ontvang je meer informatie via de email. De docent ontvangt een kopie van de inschrijving voor administratieve doeleinden.

 

Tijden:
Alle lessen vinden plaats tussen 19.00 - 21.00 uur. Vanaf 18.30 uur is er een broodje en soep beschikbaar. 

 

Locatie:
Alle lessen vinden plaats op het Noorderpoort, locatie Euroborg.

 


Aanmelden en kosten

Om jezelf voor deze cursus aan te melden vul je het formulier in aan de rechterkant van deze pagina. Het bijwonen van deze cursus is volledig kosteloos. Indien je na de start van de cursus meer dan 1 cursusmomenten niet aanwezig bent, dienen de volledige cursus kosten, a EUR 267,50 terug betaald te worden.   Deze cursus wordt georganiseerd in samenwerking met Noorderpoort

 

 Ingevoerde code is niet correct

The form contains errors