• darkblurbg

Over ons

In 2016 is de Groninger Retail Academy opgericht. Een platform van waaruit jaarlijks verschillende bijeenkomsten en trainingen werden aangeboden voor medewerkers en leidinggevenden in de detailhandel. De vier bedrijfsverenigingen, onder leiding van de Groningen City Club en Bedrijvenvereniging WEST en de gemeente Groningen maakten daarmee kosteloos kennis beschikbaar voor deze branche.

Met een steeds verdergaande samenwerking tussen verschillende stakeholders in en buiten de stad Groningen werden ook andere branches toegevoegd. De naam Retail Academy werd in 2019 dan ook vervangen door de Groninger Ondernemers Academy.

Vanaf 2019 worden er nog steeds verschillende bijeenkomsten aangeboden, welke volledig kosteloos zijn bij te wonen door ondernemers, filiaalmanagers en medewerkers actief in de branches Retail, Horeca, Leisure en MKB. De opzet van elk van de bijeenkomsten kan verschillen en is sterk afhankelijk van het onderwerp en de sprekers die onderdeel uitmaken van het programma.

De gezamenlijke organisaties die de Groninger Ondernemers Academy mogelijk maken wensen iedereen veel inspiratie en kennis toe!

Betrokken partijen

De Groninger Ondernemers Academy wordt mogelijk gemaakt door de Groningen City Club, Bedrijvenvereniging WEST, Bedrijvenvereniging Zuidoost, Vereniging Bedrijven Noord-Oost, Koninklijke Horeca - Groningen, Gemeente Groningen, het Ondernemersfonds Groningen en VNO NCW / MKB NoordContact

Groninger Ondernemers Academy


Contact