• darkblurbg

KIJK LIVE MEE VIA DE VOLGENDE LINK: https://us02web.zoom.us/j/2906247690


Datum:
Dinsdag 7 september 2021

 

Branche:
Retail, horeca, MKB / ZZP

 

Kosten:
Het webinar op 7 september is volledig kosteloos bij te wonen.Een video die werkt!

Videomarketing is niet meer weg te denken uit onze samenleving. 80% van de online content bestaat uit video. Voor iedereen is het daarom belangrijk om te weten hoe je eenvoudig een goede video maakt. 

 

Wat kun je verwachten?

Tijdens dit webinar leer je hoe je een professionele video maakt met je eigen smartphone. Je bedenkt een verhaallijn, maakt een storyboard en filmt passende beelden. Aan het einde van dit webinar heb je zelf geoefend met de basis van het video maken.

 

Voor wie?
Dit webinar is geschikt voor iedereen die in de basis wil leren hoe je professionele video’s maakt op oa. je smartphone. Een praktisch en interactief webinar dat een mooie inleiding is voor de vervolgsessies die worden aangeboden.

 

Praktische informatie
Dit online webinar vindt plaats op het volgende moment:

  • Dinsdag 7 september 2021 van 19.00 uur tot 20.30 uur

Na je aanmelding ontvang je meer informatie via de email. 
Bekijk hier de planning van het gehele aanbod binnen de Corona Toolkit.  

 

Vervolgsessies
Ben je na het bijwonen van het webinar enthousiast geworden en wil je daadwerkelijk aan de gang met je eigen video's? Dan bestaat er de mogelijkheid om in totaal 5 vervolgsessies bij te wonen. Individueel wordt je dan begeleidt en ontvang je waardevolle tips en informatie over het maken van professionele video's. Meer informatie over deze sessies kun je HIER vinden


Organisatie

Het webinar wordt uitgevoerd door Videoprofs. Lottie Herfkens heeft ruim twintig jaar ervaring op het gebied van online communicatie en tien jaar op het gebied van social media. Als geen ander weet ze hoe je online content in kunt zetten voor jouw dienst, product of bedrijf. Marieke Verdijk werkt meer dan tien jaar als online videomaker. Dankzij haar kennis en ervaring kan ze makkelijk schakelen tussen verschillende werkvelden en je helpen bij het bedenken van het juiste beeldverhaal. Voor meer informatie ga je naar www.videoprofs.nl

 


www.videoprofs.nl

www.videoprofs.nlDeze webinar wordt georganiseerd in samenwerking met Videoprofs.Ingevoerde code is niet correct

The form contains errors