• darkblurbg

Klik HIER om het webinar direct te kunnen volgen!


Branche:
Retail, Horeca, MKB

 

Kosten:
GeenWebinar van crisis naar kansen
Veel ondernemers voelen zich machteloos en mindset speelt in alles wat hen/ons overkomt en wordt opgelegd, een essentiële rol. We leggen vanuit de kern uit hoe je je mindset kunt beïnvloeden en kunt inzetten op een positieve manier voor jouw bedrijf, je leven maar ook zeker voor dat van anderen.

Wat kan ik WEL doen in plaats van wat kan ik allemaal niet doen op dit moment. Wie heb ik daar voor nodig maar zeker ook wie kan ik daarbij helpen!

We hebben daarvan in het webinar aansprekende voorbeelden maar prikkelen ook de ondernemers zelf die deur weer wijd op te zetten om ervoor te zorgen dat ze een vliegende start kunnen maken bij de heropening van onze (lees hun) economie.

 

Voor wie?
Het Webinar ' van Crisis naar Kansen' is geschikt voor alle ondernemers en erop gericht om een hart onder de riem te steken, maar misschien nog belangrijker om de creativiteit en het ondernemerschap op een positieve manier te prikkelen in deze lastige tijd.

 

Praktische informatie
Dit online webinar vindt plaats op de volgende momenten:

  • Dinsdag 30 maart 2021 vanaf 19.30 uur

Na je aanmelding ontvang je via de email een bevestiging.
Bekijk hier de planning van het gehele aanbod.  

 

Vervolg
Ben je geïnteresseerd in businesscoaching door GroeiZaken bekijk dan hier de mogelijkheden van het individuele maatwerktraject. Met de Ondernemersvoucher ontvang je tot maximaal € 500,- een vergoeding in de kosten. 


Aanmelden en kosten

Om jezelf voor dit webinar aan te melden klik je op de rechter button. Het bijwonen van deze webinar is volledig kosteloos. Wel geldt voor alle webinars, trainingen en cursussen onze no-show policy.Deze webinar wordt georganiseerd in samenwerking met GroeiZaken, specialist in MKB Businesscoaching en Leiderschapsontwikkeling

 

 Ingevoerde code is niet correct

The form contains errors