• darkblurbg

Datum:
De sessie van 18 mei komt te vervallen.
In plaats van deze live stream wordt er een video-opname gemaakt die begin juni beschikbaar komt.

 

Branche:
Retail, Horeca, MKB

 

Kosten:
Geen


Webinar 'Of toch maar stoppen?'
Ondernemen in corona-tijden: doorgaan, of toch maar stoppen?

In dit webinar 'Doorgaan, of toch maar stoppen' zal advocaat Jan Hein Mastenbroek (Bout Advocaten) dieper in gaan op zaken die aan de orde komen als je besluit jouw bedrijf niet langer voort te zetten. Een lastige keuze, waar veel bij komt kijken en die begint met de vraag: wanneer moet je stoppen? Wat zijn de signalen, wat gebeurt er als je de loonsteun moet terugbetalen en hoe lang krijg je betalingsuitstel van bank en fiscus? Wat is WHOA?

 

We behandelen tijdens dit webinar veel vragen, misschien wel teveel voor deze avond, terwijl er misschien nog wel veel meer vragen te stellen zijn. Aan de hand van deze vragen krijg je als ondernemer in ieder geval een beeld van wat er komt kijken bij het beëindigen van je bedrijf. Een webinar gericht op met name het MKB en bedoeld als handvat om verdere keuzes te kunnen maken.

 

Jan Hein Mastenbroek is sinds 2005 advocaat bij Bout en vooral actief op het gebied van het ondernemingsrecht en als curator in faillissementen.

 

Voor wie?
Dit online webinar is geschikt voor ondernemers die, al dan niet vanwege de Corona crisis, met de nodige vragen rondlopen over een eventuele beëindiging van hun bedrijf. 

 

Praktische informatie
De sessie van 18 mei komt te vervallen.
In plaats van deze live stream wordt er een video-opname gemaakt die begin juni beschikbaar komt.

 

Bekijk hier de planning van het gehele aanbod.  

 

Vervolg
Wil je meer individuele ondersteuning op deze thema's, bekijk dan hier de mogelijkheden van het individuele maatwerktraject. Met de ondernemersregeling van de Provincie Groningen ontvang je tot maximaal 50% vergoeding op de totale kosten die je maakt. 


Aanmelden en kosten

Het is op dit moment niet mogelijk om je aan te melden. De online video is vanaf begin juni beschikbaar.Deze webinar wordt georganiseerd in samenwerking met BoutAdvocaten, gevestigd in Groningen