• darkblurbg

Datum:
26 april 2021
28 september 2021

 

Branche:
Retail, Horeca en MKB

Kosten:
GeenWebinar SEO
SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie. SEO heeft als doel om jouw website hoger in de zoekmachines zoals Google te krijgen. Bedrijven besteden SEO vaak uit aan specialisten, omdat ze betere posities willen in de zoekmachine. Door betere posities krijg je meer bezoekers en meer bezoekers betekent meer klanten.

Wil je hoger in Google komen, meer relevante bezoekers en weten welke kansen er voor jou liggen? 

 

Voor wie?
Tijdens dit webinar vertellen we je alles over SEO en hoe je dit in jouw onderneming kunt gebruiken. Het webinar is geschikt voor de beginner en ook de al wat gevorderde gebruiker. Je krijgt veel tips & tricks en de sessie is lekker praktisch en interactief.

Wil jij beter online gevonden worden? Meld je dan nu aan!

 

Praktische informatie
Dit online webinar vindt plaats op de volgende momenten:

  • Maandag 26 april 2021 vanaf 19.00 uur (+/- tot 21.00)
  • Dinsdag 28 september 2021 vanaf 19.00 uur (+/- tot 21.00)

Na je aanmelding ontvang je meer informatie via de email.
Bekijk hier de planning van het gehele aanbod.  

 

Wat moet ik vooraf regelen? 

  • Het is aan te raden zelf vooraf na te denken over wat je precies zou willen bereiken binnen jouw organisatie als het gaat om je online vindbaarheid 
  • Een laptop om het online webinar te kunnen bijwonen

 

Vervolg
Speciaal voor ondernemers die dit webinar volgen, biedt Triplepro een gratis website scan of online marketing advies aan. Na het webinar kun je een afspraak plannen met een Growth Manager.


Aanmelden en kosten

Om jezelf voor dit webinar aan te melden klik je op bovenstaande button. Tijdens het registreren dien je gebruik te maken van de volgende code: "GCCKORTING2021". Het bijwonen van deze webinar is dan volledig kosteloos.Deze webinar wordt georganiseerd in samenwerking met Triple Pro, specialist in Online MarketingGebruik bij het registreren in stap vier de kortingscode "GCCKORTING2021", om kosteloos van deze webinar gebruik te kunnen maken.