• darkblurbg

Klik HIER om het webinar direct te kunnen volgen!


Branche:
Retail, horeca

 

Kosten:
GeenWebinar Geld verdienen met een webshop?

 

Ondernemerschap kent vele vormen en online ondernemen neemt, zeker in de huidige omstandigheden, een grote vlucht. Maar is een webshop iets voor jou, als ondernemer? In dit webinar staan we stil bij deze belangrijke vraag en laten we je zien hoe ook jij op laagdrempelige wijze kan starten met een webshop, zonder grote investeringen! We staan stil bij de verschillende mogelijkheden en platforms die er zijn, maar gaan ook in op de keuzes die je als ondernemer dient te maken en de strategie die nodig is om jouw webshop succesvol te maken.

 

Een interactief webinar, waarbij professionals van Online Marketingbureau Daar-Om, je meenemen in de verschillende stappen die er zijn, om te komen tot een succesvolle lancering van jouw webshop.

 

Voor wie?

Dit webinar is geschikt voor ondernemers actief in de detailhandel en horeca die nadenken over de mogelijkheden van het online ondernemerschap, maar (nog) niet weten of een webshop de oplossing is om extra omzet te genereren. Na afloop van dit webinar kun je als ondernemer antwoord geven op die ene belangrijke vraag: Is een webshop iets voor mij?

 

Praktische informatie
Dit online webinar vindt plaats op de volgende momenten:

  • Woensdag 7 april 2021 vanaf 19.00 uur (+/- tot 20.00 uur)

Na je aanmelding ontvang je meer informatie via de email.
Bekijk hier de planning van het gehele aanbod.  

 

Wat moet ik vooraf regelen? 

  • Laptop om het webinar te kunnen bijwonen.

 

Vervolg
Voor ondernemers die na afloop van dit webinar aan de slag willen met het opstarten van een webshop, is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de Ondernemersvoucher (Ondernemers gevestigd in de gemeente Groningen) of de provinciale subsidieregeling. Bekijk hier het maatwerktraject van Daar-Om.


Aanmelden en kosten

Om jezelf voor dit webinar aan te melden vul je het formulier in op de rechterkant van deze pagina. Het bijwonen van deze webinar is volledig kosteloos. Wel geldt voor alle webinars, trainingen en cursussen onze no-show policy.


Deze webinar wordt georganiseerd in samenwerking met Daar-Om, het Online Marketingbureau in Groningen.

 

 Ingevoerde code is niet correct

The form contains errors