• darkblurbg

BEKIJK HIER HET WEBINAR (start 19.15 uur)

 

Datum:
8 juni 2021

 

Branche:
Retail, horeca, MKB

 

Kosten:
GeenWebinar Het schrijven van een marketingplan
Veel ondernemers zijn druk met hun bedrijf, maar beschikken niet over een goed marketingplan. Men denkt dat dit voor kleinere ondernemingen geen meerwaarde heeft, of vanwege andere prioriteiten die spelen. Er zijn ook ondernemers die hun plannen in het hoofd hebben zitten maar waar een concreet marketingplan er gewoonweg nog niet van gekomen is.

Dit webinar wordt georganiseerd in samenwerking met de Werkplaats Online Ondernemen Groningen (WOO-Groningen), dé plek voor mkb-ondernemers voor advies en ondersteuning op het gebied van online marketing, sales en communicatie.

 

Onder leiding van Karel Jan Alsem (lector Marketing aan de Hanzehogeschool) staan we stil bij de meerwaarde van een goed marketingplan. Aan de hand van een concreet stappenplan staan we stil bij jouw klant, de klantreis en duidelijke doelstellingen. 

  • Stap 1: Wie is je doelgroep?
  • Stap 2: Wat is je positionering?
  • Stap 3: Breng de customer journey in beeld
  • Stap 4: Bepaal je communicatie

 

Voor wie?
Dit webinar gaat in op hoe je als ondernemer komt tot een marketingplan voor jouw bedrijf en is geschikt voor alle ondernemers (van startende tot reeds gevestigde). Hoe kun je aan de hand van een duidelijk stappenplan je marketing gericht opzetten. Een praktische en interactief webinar.

 

Praktische informatie
Dit online webinar vindt plaats op het volgende moment:

  • Dinsdag 8 juni 2021 vanaf 19.15 uur (+/- 1 uur) 

Na je aanmelding ontvang je meer informatie via de email. Dit webinar is ook te combineren met andere webinars op het gebied van marketing en communicatie.
Bekijk hier de planning van het gehele aanbod.  

 

Over WOO-Groningen
WOO-Groningen biedt advies en ondersteuning aan mkb-bedrijven bij online marketing, sales en communicatie. Van vragen over website of webshop, online campagnes, social media tot online marketingstrategie en –positionering. De werkplaats verbindt de vragen van ondernemers aan opdrachten waarmee studenten, onder begeleiding van docenten en experts, aan de slag kunnen.

De Werkplaats Online Ondernemen Groningen is een initiatief van de Hanzehogeschool Groningen, het Noorderpoort en de Rijksuniversiteit Groningen in het kader van de Versnellingsagenda Digitalisering MKB van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK). De werkplaats wordt behalve door het Ministerie van EZK, gefinancierd door de provincie en gemeente Groningen en door Rabobank Stad & Midden Groningen.

Meer info: woo-groningen.nl 


Aanmelden en kosten

Om jezelf voor dit webinar aan te melden vul je het aanmeldformulier aan de rechterkant in. Het bijwonen van dit webinar is volledig kosteloos. Wel geldt voor alle webinars, trainingen en cursussen onze no-show policy.Deze webinar wordt georganiseerd in samenwerking met Werkplaats Online Ondernemen, dé plek voor MKB-ondernemers voor online advies en ondersteuning.

 Ingevoerde code is niet correct

The form contains errors