• darkblurbg

Datum:
25 mei 2021

 

Branche:
Retail, Horeca, MKB

 

Kosten:
GeenWebinar Hoe bereik ik mijn doelgroep?
Het lijkt zo eenvoudig, je hebt een product of dienst en die wil je graag onder de aandacht brengen van (potentiële) klanten. Maar al snel kom je erachter dat jouw product of dienst zichzelf niet zomaar verkoopt. Want wie is jouw klant (doelgroep) nu eigenlijk? Heel veel ondernemers denken dit wel te weten…..maar helaas: ze hebben een verkeerd beeld van de doelgroep.

Dit webinar wordt georganiseerd in samenwerking met de Werkplaats Online Ondernemen Groningen (WOO-Groningen), dé plek voor mkb-ondernemers voor advies en ondersteuning op het gebied van online marketing, sales en communicatie.

 

Onder leiding van Lisa Dijkstra (online marketing strateeg en coördinator bij WOO-Groningen) wordt dieper in gegaan op de middelen versus de doelstelling van jouw organisatie. Hierbij wordt in elk geval stil gestaan bij de volgende onderdelen:

  • Stap 1: Een volledig Google Mijn Bedrijf profiel
  • Stap 2: Een goed vindbare website
  • Stap 3: Inspirerende en relevante content voor social media

 

Voor wie?
Dit webinar gaat in op hoe je als ondernemer jouw doelgroep optimaal kunt bereiken en is geschikt voor alle ondernemers (van startende tot reeds gevestigde). Hoe kun je aan de hand van een duidelijk stappenplan zelf de nodige stappen zetten. Een praktisch en interactief webinar.

 

Praktische informatie
Dit online webinar vindt plaats op het volgende moment:

  • Dinsdag 25 mei 2021 vanaf 19.15 uur (+/- 1 uur) 

Na je aanmelding ontvang je meer informatie via de email. Dit webinar is ook te combineren met andere webinars op het gebied van marketing en communicatie.
Bekijk hier de planning van het gehele aanbod.  

 

Over WOO-Groningen
WOO-Groningen biedt advies en ondersteuning aan mkb-bedrijven bij online marketing, sales en communicatie. Van vragen over website of webshop, online campagnes, social media tot online marketingstrategie en –positionering. De werkplaats verbindt de vragen van ondernemers aan opdrachten waarmee studenten, onder begeleiding van docenten en experts, aan de slag kunnen.

De Werkplaats Online Ondernemen Groningen is een initiatief van de Hanzehogeschool Groningen, het Noorderpoort en de Rijksuniversiteit Groningen in het kader van de Versnellingsagenda Digitalisering MKB van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK). De werkplaats wordt behalve door het Ministerie van EZK, gefinancierd door de provincie en gemeente Groningen en door Rabobank Stad & Midden Groningen.

Meer info: woo-groningen.nl 


Aanmelden en kosten

Om jezelf voor dit webinar aan te melden vul je het aanmeldformulier aan de rechterkant in. Het bijwonen van deze webinar is volledig kosteloos. Wel geldt voor alle webinars, trainingen en cursussen onze no-show policy.Deze webinar wordt georganiseerd in samenwerking met Werkplaats Online Ondernemen, dé plek voor MKB-ondernemers voor online advies en ondersteuning.

 Ingevoerde code is niet correct

The form contains errors