• darkblurbg

Datum:
26 oktober 2021

 

Branche:
Retail, horeca en MKB

 

Kosten:
GeenWebinar Facebook Ads.
In deze lockdown is het opnieuw uitzoeken welke mogelijkheden er voor jou als ondernemer zijn. Een tijd met veel onzekerheden, maar wellicht ook een tijd waarin je nadenkt over hoe straks weer verder. Misschien ben je bezig om nieuwe ideeën uit te werken of zet je inmiddels vol in op online verkopen. Misschien ben je meer dan ooit actief op de socials, of is dit voor jou de tijd om je daarin te verdiepen?

 

Voor wie?
Dit webinar gaat in op het gebruik van Facebook in jouw onderneming en is geschikt voor de beginner en ook de al wat gevorderde gebruiker. Hoe bereik je straks (of nu) jouw doelgroep en creëer je meer naamsbekendheid. Hoe zet je facebook in om gericht te adverteren? Je krijgt veel tips & tricks en leert hoe je een campagne opzet middels Facebook Business Manager. 

Lekker praktisch en interactief.

Wil jij je verdiepen in het gebruik van Facebook Ads? Meld je dan nu aan!

 

Praktische informatie
Dit online webinar vindt plaats op het volgende moment:

  • Dinsdag 26 oktober 2021 vanaf 19.00 uur (+/- tot 21.00)

Na je aanmelding ontvang je meer informatie via de email.  
Bekijk hier de planning van het gehele aanbod.  

 

Wat moet ik vooraf regelen? 

  • Eigen teksten & eigen beeldmateriaal meenemen. 
  • Laptop (zorg voor jouw inloggegevens van programma's die je nodig hebt). 

 

Vervolg
Speciaal voor ondernemers die deze workshop volgen, biedt Triplepro een gratis website scan of online marketing advies aan. Na de workshop kun je een afspraak plannen met een Growth Manager die aanwezig is 's avonds.

 

Aanmelden en kosten

Om jezelf voor dit webinar aan te melden klik je op de buttons rechts. Tijdens het registreren dien je gebruik te maken van de volgende code: "GCCKORTING2021". Het bijwonen van dit webinar is dan volledig kosteloos.Deze webinar wordt georganiseerd in samenwerking met Triple Pro, specialist in Online MarketingGebruik bij het registreren in stap vier de kortingscode "GCCKORTING2021", om kosteloos van deze webinar gebruik te kunnen maken.