• darkblurbg

Datum:
31 mei 2021
30 november 2021

 

Branche:
Retail, Horeca en MKB

 

Kosten:
GeenWebinar Email Marketing
Hoe kan ik mijn bestaande klanten activeren? Hoe vaak moet ik e-mails versturen? Welke programma's kan ik daar het beste voor gebruiken? Samen met een e-mailmarketing specialist ga je aan de slag om e-mailmarketing voor jouw bedrijf op te zetten en in te richten. Ook maak je een e-mail template aan waarbij je leert een goed converterende e-mail in te richten.

 

Voor wie? 
Dit webinar is voor iedereen die aan de slag wil met e-mailmarketing of zelf al bezig is met e-mailmarketing. Wil je weten hoe je e-mailmarketing in kunt zetten en welke mogelijkheden er zijn? Wil je tips en tricks over hoe je een template kunt inrichten die ook het gewenste resultaat oplevert? Als je wilt beginnen of een verdiepingsslag wil maken met e-mailmarketing, dan is deze workshop voor jou!

 

Praktische informatie
Dit online webinar vindt plaats op de volgende momenten:

  • Maandag 31 mei 2021 vanaf 19.00 uur (+/- tot 21.00)
  • Dinsdag 30 november 2021 vanaf 19.00 uur (+/- tot 21.00)

Na je aanmelding ontvang je meer informatie via de email.
Bekijk hier de planning van het gehele aanbod.  

 

Wat moet ik vooraf regelen? 

  • Eigen teksten & eigen beeldmateriaal meenemen. 
  • Laptop (zorg voor jouw inloggegevens van programma's die je nodig hebt). 

 

Vervolg
Speciaal voor ondernemers die dit webinar volgen, biedt Triplepro een gratis website scan of online marketing advies aan. Na de workshop kun je een afspraak plannen met een Growth Manager die aanwezig is 's avonds.

 

Aanmelden en kosten

Om jezelf voor dit webinar aan te melden klik je op de buttons rechts. Tijdens het registreren dien je gebruik te maken van de volgende code: "GCCKORTING2021". Het bijwonen van deze webinar is dan volledig kosteloos.Deze webinar wordt georganiseerd in samenwerking met Triple Pro, specialist in Online MarketingGebruik bij het registreren in stap vier de kortingscode "GCCKORTING2021", om kosteloos van deze webinar gebruik te kunnen maken.