• darkblurbg

DIT WEBINAR KOMT HELAAS TE VERVALLEN. OP KORTE TERMIJN ZAL ER ALSNOG EEN VIDEO OPNAME WORDEN VRIJGEGEVEN, WAARDOOR ALSNOG DE ONDERWERPEN, ZOALS HIERONDER UITEEN GEZET AAN BOD ZULLEN KOMEN.


Branche:
Retail, Horeca, MKB

 

Kosten:
Geen


Webinar Doorgaan?
Ondernemen in corona-tijden: doorgaan, of toch maar stoppen?

In dit webinar 'Doorgaan, of toch maar stoppen' zal advocaat Jan Hein Mastenbroek (Bout Advocaten) dieper ingaan op alle zaken die aan de orde komen als je het als bedrijf moeilijk hebt, maar graag door wil gaan. Kun je nog doorgaan en zo ja, hoe moet dat dan? Zijn er mogelijkheden om huurkorting te krijgen, kun je je lasten verlagen door loonregelingen voor je personeel, wat als een crediteur je faillissement aanvraagt?

 

We behandelen tijdens dit webinar enorm veel vragen, misschien wel teveel voor 1 avond, terwijl er misschien nog wel veel meer vragen te stellen zijn. Aan de hand van deze vragen krijg je als ondernemer in ieder geval een beeld van wat er speelt als je met je bedrijf wilt doorgaan in moeilijke tijden. Een webinar gericht op met name het MKB en bedoeld als handvat om verdere keuzes te kunnen maken.

 

Jan Hein Mastenbroek is sinds 2005 advocaat bij Bout en vooral actief op het gebied van het ondernemingsrecht en als curator in faillissementen.

 

Voor wie?
Dit online webinar is geschikt voor ondernemers die, al dan niet vanwege de Corona crisis, met de nodige vragen rondlopen over de toekomst van hun bedrijf en of het nog steeds verantwoord is om door te gaan. 

 

Praktische informatie
Dit online webinar is helaas komen te vervallen. Binnenkort is er alsnog een video opname beschikbaar, waarin de verschillende onderwerpen zoals hierboven uiteen gezet aan bod zullen komen.

 

Dit webinar is ook te combineren met het webinar dat plaatsvindt op dinsdag 18 mei 2021.
Bekijk hier de planning van het gehele aanbod.  

 

Vervolg
Wil je meer individuele ondersteuning op deze thema's, bekijk dan hier de mogelijkheden van het individuele maatwerktraject. Met de ondernemersregeling van de Provincie Groningen ontvang je tot maximaal 50% vergoeding op de totale kosten die je maakt. Deze webinar wordt georganiseerd in samenwerking met BoutAdvocaten, gevestigd in Groningen