• darkblurbg

Datum:
10 mei 2021

 

Branche:
Retail, Horeca, MKB

 

Kosten:
GeenWebinar Positionering en Profilering

Mensen maken hun keuzes grotendeels onbewust. Voor ondernemers betekent dat zij met hun merk een heldere positionering moeten kiezen en uitdragen. In de praktijk blijkt dat lastig. Je moet er even tijd voor nemen, je moet durven kiezen en dan ook nog consistent zijn. Maar als je dat doet, zal je in al je marketing, ook digitaal, veel succesvoller zijn. In deze lezing van Karel Jan Alsem, lector Marketing, krijgt u praktische tips om een zo goed mogelijke profilering te realiseren. 

Dit webinar wordt georganiseerd in samenwerking met de Werkplaats Online Ondernemen Groningen (WOO-Groningen), dé plek voor mkb-ondernemers voor advies en ondersteuning op het gebied van online marketing, sales en communicatie.

 

Voor wie?
Dit webinar gaat in op hoe je als ondernemer komt tot een marketingplan voor jouw bedrijf en is geschikt voor alle ondernemers (van startende tot reeds gevestigde). Hoe kun je aan de hand van een duidelijk stappenplan je marketing gericht opzetten. Een praktisch en interactief webinar.

 

Praktische informatie
Dit online webinar vindt plaats op het volgende moment:

  • Maandag 10 mei 2021 vanaf 19.15 uur (+/- 1 uur) 

Na je aanmelding ontvang je meer informatie via de email. Dit webinar is ook te combineren met andere webinars op het gebied van online marketing en communicatie verzorgd door WOO-Groningen.
Bekijk hier de planning van het gehele aanbod.  

 

Over WOO-Groningen
WOO-Groningen biedt advies en ondersteuning aan mkb-bedrijven bij online marketing, sales en communicatie. Van vragen over website of webshop, online campagnes, social media tot online marketingstrategie en –positionering. De werkplaats verbindt de vragen van ondernemers aan opdrachten waarmee studenten, onder begeleiding van docenten en experts, aan de slag kunnen.

De Werkplaats Online Ondernemen Groningen is een initiatief van de Hanzehogeschool Groningen, het Noorderpoort en de Rijksuniversiteit Groningen in het kader van de Versnellingsagenda Digitalisering MKB van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK). De werkplaats wordt behalve door het Ministerie van EZK, gefinancierd door de provincie en gemeente Groningen en door Rabobank Stad & Midden Groningen.
Meer info: woo-groningen.nl 


Aanmelden en kosten

Om jezelf voor dit webinar aan te melden vul je het aanmeldformulier aan de rechterkant in. Het bijwonen van dit webinar is volledig kosteloos. Wel geldt voor alle webinars, trainingen en cursussen onze no-show policy.Deze webinar wordt georganiseerd in samenwerking met Werkplaats Online Ondernemen, dé plek voor MKB-ondernemers voor online advies en ondersteuning.

 Ingevoerde code is niet correct

The form contains errors