• darkblurbg

Om ondernemers maximaal te ondersteunen zijn er twee mogelijkheden. Zo is er de Ondernemersvoucher, voor ondernemers gevestigd in de gemeente Groningen, die ingewisseld kan worden op alle onderstaande trajecten. Daarnaast kent ook de Provincie Groningen een regeling waarmee ondernemers in de gehele Provincie met flinke kortingen gebruik kunnen maken van uiteenlopende trajecten. Hieronder volgt een uitleg van beide opties.

 

Ondernemersvoucher

Deze voucher is uitsluitend beschikbaar voor ondernemers gevestigd in de gemeente Groningen. Het biedt ondernemers de mogelijkheid om expertise in te schakelen zonder enige kosten of met een flinke korting. Professionals uit verschillende branches kunnen ondernemers op individuele basis ondersteunen of begeleiden in de vragen die zij hebben of de ontwikkeling die zij doormaken. Een voucher kent een gemiddelde waarde van EUR 500,- en is, mits je aan de voorwaarden voldoet, eenvoudig op te vragen via het formulier aan de rechterkant van deze pagina. 

Elk thema kent zijn eigen verdiepingstraject en de voucher is daarop aangepast. Een voucher kan daardoor bestaan uit individuele coachingsessies, een bedrijfsscan of bijvoorbeeld een begeleidingstraject om te komen tot nieuwe inzichten. Hieronder volgen enkele voorbeelden van waar je de Ondernemersvoucher voor kunt inzetten. Heb je zelf een idee of suggestie, naam dan contact met ons op!:

 

Naast bovengenoemde trajecten is de Ondernemersvoucher ook in te zetten op alle onderstaande trajecten die worden aangeboden in combinatie met de Provinciale Ondernemersregeling. Echter, het is niet mogelijk om beide subsidies te stapelen. Je maakt dus de keuze om of de Ondernemersvoucher in te wisselen, of de ondernemersregeling van de provincie toe te passen. 

 

Ondernemersregeling Provincie Groningen

MKB Noord en de provincie Groningen hebben eerder al enkele programma's voor ondernemers op maat laten uitwerken, waaruit je een keuze kunt maken. De provincie Groningen maakt meedoen laagdrempelig: je krijgt 50% van de kosten vergoed via de Groninger Ondernemersregeling! Klik hier voor meer informatie over deze regeling! Deze programma onderdelen worden mogelijk gemaakt door Jouw Zaak – Jouw Toekomst, onderdeel van de Retailagenda van de provincie Groningen. 

Hieronder is aangegeven voor welke trajecten de Groninger Ondernemersregeling geldt. Voor ondernemers gevestigd in de gemeente Groningen geldt dus dat de Ondernemersvoucher ook is in te wisselen op deze trajecten. De Provinciale subsidieregeling komt in dat geval te vervallen:

 Bekijk hier de voorwaarden van de Ondernemersvoucher


Bekijk hier de voorwaarden van de Provinciale Subsidieregeling


Vraag vandaag nog de Corona Ondernemersvoucher aan via onderstaande formulier. 

Ingevoerde code is niet correct

The form contains errors