• darkblurbg

Branche:
Retail, horeca en MKB

 

Kosten en mogelijkheden:

Voor dit traject kun je gebruik maken van de Provinciale Ondernemersregeling. Groninger bedrijven die deelnemen aan een door de Provincie Groningen erkend programma krijgen de helft van de kosten van het advies vergoed, tot een maximumbedrag van € 5.000,-.

Met de ondernemersregeling zijn de kosten voor dit programma onderdeel geen € 2.400,- maar € 1.200,-.


Van cijfers word je wijzer! In dit maatwerktraject krijg jij inzicht in de cijfers van jouw onderneming en leer je hoe je het rendement van je onderneming kan verbeteren. We doorlopen in drie dagdelen samen met jou 6 verschillende stappen, specifiek afgestemd op jouw bedrijf. Je krijgt diepgang en begeleiding bij rendementsverbetering van jouw onderneming.

 

De opbouw van dit traject is als volgt:

Tijdens het eerste dagdeel staan we stil bij de vraag 'Waar sta je nu?'. Je krijgt inzicht in het ontstaan van je huidige omzet en de positie ten opzichte van de concurrentie. Haal jij het optimale uit de markt? De taart kan immers maar één keer worden verdeeld.

  • Stap 1: Vanuit huidige omzet naar ambitiecijfers
  • Stap 2: Vanuit huidige marktomvang naar (gewenst) marktaandeel

 

Tijdens het tweede dagdeel staan we stil bij de vraag 'Waar komt jouw winst vandaan? Je analyseert je exploitatie. Met effectieve toepassingen helpen wij bij het maken van een andere resultaatanalyse. Zodat jij meer grip krijgt op uw (gewenst) rendement.

  • Stap 3: Welke activiteiten en/of kosten genereren winst, en welke kosten meer dan ze opleveren?
  • Stap 4: Waar komt je winst straks vandaan?

 

Tijdens het laatste dagdeel staan we stil bij de vraag 'Hoe bereik jij het gewenste resultaat?'. We helpen bij een planmatige uitvoering van de opgedane inzichten. Dit doen we aan de hand van een ambitie- en actieplan. Zodat duidelijk wordt waar de prioriteiten liggen en je meteen aan de slag kan!

  • Stap 5: Sturen op cijfers met een goed plan
  • Stap 6: Tussentijdse voortgang en evaluatie

Organisatie

Alle trajecten worden uitgevoerd door Flynth. Anno. Flynth adviseurs en accountants stimuleert ondernemers en haar werknemers om het maximale uit zichzelf te halen. We voorzien onze klanten tijdig van relevante cijfers, geven advies en verlenen zekerheid op basis van de laatste inzichten vanuit de markt en wet- en regelgeving. Met ruim 1500 medewerkers en zo’n 60 vestigingen zijn we Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf. Flynth is ontstaan vanuit een coöperatie en brengt dit gedachtegoed nog steeds in praktijk. We zijn er voor de ondernemer én de onderneming in alle levensfasen.

 

Dit programma wordt mogelijk gemaakt vanuit 'Jouw zaak - Jouw toekomst'. Een samenwerking van MKB Noord en de Provincie Groningen om ondernemers in de provincie vooruit te helpen met een ondernemerschapsprogramma op maat. Jouw Zaak – Jouw Toekomst maakt deel uit van de Retailagenda van de provincie Groningen.  
Start vandaag nog met jouw (online) toekomst en meld je aan via onderstaande button.