• darkblurbg

Data:
Dit traject bestaat uit in totaal 5 sessies die plaatsvinden op de volgende data telkens van 19.00 tot 20.30 uur:

- 28 september 2021
- 5 oktober 2021
- 12 oktober 2021
- 19 oktober 2021
- 26 oktober 2021

 

Branche:
Retail, horeca, MKB

 

Kosten:
De kosten voor dit traject bedragen € 500,- *

* Ondernemers gevestigd in de gemeente Groningen:
Voor dit traject bestaat de mogelijkheid om de Ondernemersvoucher aan te vragen. Hierdoor bedragen de kosten voor dit traject voor ondernemer in de gemeente Groningen geen € 500,- maar is deze geheel kosteloos.Een video die werkt!

Videomarketing is niet meer weg te denken uit onze samenleving. 80% van de online content bestaat uit video. Voor iedereen is het daarom belangrijk om te weten hoe je eenvoudig een goede video maakt. 

 

Wat kun je verwachten?

Tijdens de verschillende sessies leer je hoe je een professionele video maakt met je eigen smartphone. Je bedenkt verhaallijnen, maakt storyboards en filmt passende beelden. En je leert hoe jij jouw video's succesvol online inzet. Aan het einde van de 5 sessies kun je zelfstandig video's maken en heb je genoeg handvatten om zelf verder te gaan.

 

Aanmelden

Voor dit traject dien je je aan te melden. Ondernemers gevestigd in de gemeente Groningen kunnen een Ondernemersvoucher aanvragen, waarmee dit traject volledig kosteloos is. Ondernemers gevestigd buiten de gemeente Groningen kunnen zich wel aanmelden, maar GEEN gebruik maken van de Ondernemersvoucher. Aanmelden kan eenvoudig door het formulier aan de rechterzijde van deze pagina in te vullen.


Organisatie

Dit traject wordt uitgevoerd door Videoprofs. Lottie Herfkens heeft ruim twintig jaar ervaring op het gebied van online communicatie en tien jaar op het gebied van social media. Als geen ander weet ze hoe je online content in kunt zetten voor jouw dienst, product of bedrijf. Marieke Verdijk werkt meer dan tien jaar als online videomaker. Dankzij haar kennis en ervaring kan ze makkelijk schakelen tussen verschillende werkvelden en je helpen bij het bedenken van het juiste beeldverhaal. Voor meer informatie ga je naar www.videoprofs.nl 


www.videoprofs.nl

www.videoprofs.nlIngevoerde code is niet correct

The form contains errors


Bekijk hier de voorwaarden van de Ondernemersvoucher

 

Vraag vandaag nog de Ondernemersvoucher aan via onderstaande formulier

(alleen voor ondernemers gevestigd in de gemeente Groningen!)


Ingevoerde code is niet correct

The form contains errors