• darkblurbg

Branche:
Retail, Horeca en MKB

 

Kosten:
Ondernemers gevestigd buiten de gemeente Groningen:
Voor dit traject kun je gebruik maken van de Provinciale Ondernemersregeling. Groninger bedrijven die deelnemen aan een door de Provincie Groningen erkend programma krijgen de helft van de kosten van het advies vergoed, tot een maximumbedrag van € 5.000,-. De kosten voor een maatwerkscan en een 1-op-1 advies bedragen voor de ondernemer hierdoor geen € 599,- maar € 299,-.

Ondernemers gevestigd in de gemeente Groningen:
Voor dit traject bestaat de mogelijkheid om de Ondernemersvoucher aan te vragen. Hierdoor bedragen de kosten voor een maatwerkscan en een 1-op-1 advies voor de ondernemer geen € 599,- maar € 99,-.


Welke rol vervullen jouw website, webshop of social media op dit moment in de groei van jouw business? Online middelen worden met de dag belangrijker om je hoofd als ondernemer boven water te houden. Wij geven je dé handvatten die je nodig hebt om je bedrijf online te laten groeien.

 

Wat kun je verwachten?:

  • Advies op maat gemaakt voor jouw business;
  • Een 1 op 1 sessie met een online marketing strateeg om het advies door te nemen;
  • De online pijnpunten en groeikansen voor jouw business overzichtelijk in kaart gebracht.

Organisatie

Dit traject wordt uitgevoerd door Daar-Om. Kies je voor een verdieping op dit thema dan ga je samen met een professional van de organisatie Daar-Om aan de slag met jouw bedrijf. Daar-Om helpt het ambitieuze MKB om hun zichtbaarheid en vindbaarheid te professionaliseren en meer rendement te halen. Door ondernemers te ontzorgen bij het effectief inzetten van hun mediabudget met onze hoogwaardig, full-service & toegankelijk online diensten.

 

Dit programma wordt mogelijk gemaakt vanuit 'Jouw zaak - Jouw toekomst'. Een samenwerking van MKB Noord en de Provincie Groningen om ondernemers in de provincie vooruit te helpen met een ondernemerschapsprogramma op maat. Jouw Zaak – Jouw Toekomst maakt deel uit van de Retailagenda van de provincie Groningen.  Bekijk hier de voorwaarden van de Provinciale Subsidieregeling

 

Start vandaag nog met jouw (online) toekomst en meld je aan via onderstaande button. Bekijk hier de voorwaarden van de Ondernemersvoucher

 

Vraag vandaag nog de Ondernemersvoucher aan via onderstaande formulier


Ingevoerde code is niet correct

The form contains errors