• darkblurbg

Branche:
Retail, Horeca en MKB

 

Kosten:
Er zijn binnen dit thema twee maatwerktrajecten beschikbaar. Voor het eerste traject (Ondernemer Coacht Ondernemer) kun je gebruik maken van de Provinciale Ondernemersregeling. Groninger bedrijven die deelnemen aan een door de Provincie Groningen erkend programma krijgen de helft van de kosten van het advies vergoed, tot een maximumbedrag van € 5.000,-. 

Voor het tweede traject (GroeiZaken) kun je gebruik maken van de Ondernemersvoucher.

 • Programma Ondernemer Coacht Ondernemer: met de ondernemersregeling ontvang je 50% korting op de totale investering die je maakt. Je kiest vooraf een aantal coachingsessies en ontvangt daarop de korting.
 • Programma GroeiZaken: met de Ondernemersvoucher kun je tot € 500,- vergoed krijgen op de kosten die je maakt.

Programma: Ondernemer Coacht Ondernemer

Ondernemer Coacht Ondernemer matcht jou als ondernemer of ondernemende manager met ervaren business coaches. Nederland telt 48 duizend coaches, maar welke business coach is geschikt om met jou op te trekken, jou te prikkelen en jou nieuwe inzichten te verschaffen? 

 

OCO neemt jou deze zoektocht uit handen.

 

De beste business coaches in Noord Nederland zijn bij Ondernemer Coacht Ondernemer aangesloten. Dit zijn veelal zelf ook ondernemers. OCO vindt voor jou de business coach met waardevolle expertise voor jouw vraagstuk. Als ondernemer maak jij uiteindelijk zelf het verschil!

 

Waarom een business coach?

 • Omdat je puzzelt over een vraagstuk.
 • Omdat je benieuwd bent hoe een ander ernaar kijkt.
 • Omdat je het even niet ziet.
 • Omdat je geïnspireerd wilt worden.
 • Omdat je nooit te oud bent om te leren.
 • Omdat je met nieuwe inzichten iets kunt veranderen.
 • Omdat twee meer weten dan één.

Programma: GroeiZaken

GroeiZaken bestaat uit een team van ervaren businesscoaches. Ieder met zijn eigen achtergrond, ervaring en specialisatie. Samen beschikken we over sterk pakket aan tools en vaardigheden die we inzetten voor onze eigen en elkaars klanten, om te zorgen dat zij hun business versterken.

In kleine groepen van 5-10 ondernemers gaan we direct aan de slag. De sessies zijn sterk op resultaat gericht en het doel is om een aantal concrete stappen te maken in de bestaande of wellicht door de crisis aangepaste bedrijfsdoelstellingen van jouw onderneming. De twee trainingsdagen worden in overleg met de deelnemers gepland.

We gaan het onder meer hebben over Missie, Visie en de strategische doelstellingen die daarbij horen.

 • Adaptatie; welke aanpassingen zijn er nodig en hoe kan ik die het beste tot uitvoering brengen in mijn zaak? 
 • Innovatie; welke nieuwe middelen kan ik inzetten/wie kan ik inzetten om die doelen makkelijker/goedkoper/sneller te bereiken? Welke prioriteiten moet ik daarin stellen en welke communicatie heb ik daarvoor nodig binnen mijn bedrijf? Waar zitten de kwaliteiten van onze mensen en benutten zij/wij die optimaal?

Kortom een quickscan op de onderneming, haar mensen en de toekomstbestendigheid van de ideeën van die ondernemingen. 


Organisatie

De organisatie van het programma 'Ondernemer Coacht Ondernemer' is in handen van de Hunter Select Groep. Een organisatie die zich bezighoudt met het werven en selecteren van HBO-WO professionals voor organisaties in Noord Nederland. We recruiten met flair, stevigheid en beide benen op de grond. Onze kennis van functies, maakt dat wij opdrachten snel doorgronden. Wij spreken met stakeholders uit de organisatie om te kijken wat er nodig is. We stellen een goed functieprofiel op en gaan enthousiast op zoek naar de juiste kandidaat.

 

De organisatie van het programma GroeiZaken is in handen van gelijknamige organisatie GroeiZaken, welke bestaat uit een team van ervaren businesscoaches. Ieder met zijn eigen achtergrond, ervaring en specialisatie. Samen beschikken we over sterk pakket aan tools en vaardigheden die we inzetten voor onze eigen en elkaars klanten, om te zorgen dat zij hun business versterken.Bekijk hier de voorwaarden van de Provinciale Subsidieregeling

 

Start vandaag nog met jouw (online) toekomst en meld je aan via onderstaande button voor Ondernemer coacht Ondernemer. 

 


Bekijk hier de voorwaarden van de Ondernemersvoucher

 

Vraag vandaag nog de Ondernemersvoucher aan via onderstaande formulier


Ingevoerde code is niet correct

The form contains errors