• darkblurbg

Branche:
Retail, Horeca en MKB

 

Kosten:
Voor het traject GroeiZaken kun je gebruik maken van de Ondernemersvoucher. Met deze Ondernemersvoucher kun je tot € 500,- vergoed krijgen op de kosten die je maakt.


Programma: GroeiZaken

In kleine groepen van 5-10 ondernemers, waarin we rekening houden met de aard en gedeelde kernwaarden van die bedrijven, gaan we aan de slag. Doel van de sessies - twee trainingsdagen met ochtend- en middagprogramma -  is om een aantal concrete stappen te maken in de bestaande of wellicht aangepaste bedrijfsdoelstellingen van jouw bedrijf.

 

We gaan bezig met Missie, Visie en de strategische doelstellingen die daarbij horen.

  • Adaptatie; welke aanpassingen zijn er nodig en hoe kan ik die het beste tot uitvoering brengen in mijn zaak? 
  • Innovatie; welke nieuwe middelen kan ik inzetten/wie kan ik inzetten om die doelen makkelijker/goedkoper/sneller te bereiken? Welke prioriteiten moet ik daarin stellen en welke communicatie heb ik daarvoor nodig binnen mijn bedrijf? Waar zitten de kwaliteiten van onze mensen en benutten zij/wij die optimaal?

 

Kortom een quickscan op de onderneming, haar mensen en de toekomstbestendigheid van de ideeën van die ondernemingen. 


Organisatie

De organisatie van het programma GroeiZaken is in handen van gelijknamige organisatie GroeiZaken, welke bestaat uit een team van ervaren businesscoaches. Ieder met zijn eigen achtergrond, ervaring en specialisatie. Samen beschikken we over sterk pakket aan tools en vaardigheden die we inzetten voor onze eigen en elkaars klanten, om te zorgen dat zij hun business versterken.Bekijk hier de voorwaarden van de Ondernemersvoucher

 

Vraag vandaag nog de Ondernemersvoucher aan via onderstaande formulier

 


Ingevoerde code is niet correct

The form contains errors