• darkblurbg

Alle bijeenkomsten van de Groninger Ondernemers Academy zijn volledig kosteloos bij te wonen door ondernemers, filiaalmanagers en medewerkers.

Om het aantal no-show te beperken werken we met een "No Show Policy". Simpelweg houdt dit in dat u zich kosteloos kunt aanmelden én afmelden (om wat voor reden ook). Mocht u zich echter willen afmelden dan dient u dit uiterlijk op de dag van de betreffende bijeenkomst te doen vóór 15.00 uur.

Afmelden kan kosteloos door een email te sturen naar info@groningerondernemersacademy.nl of door het contactformulier in te vullen. Indien u niet aanwezig bent én u zich via email of contactformulier niet heeft afgemeld, zijn wij genoodzaakt EUR 25,00 per persoon in rekening te brengen. Dit bedrag dekt de kosten voor onder andere de catering en de sprekers.

Ook als u zich heeft aangemeld met meerdere personen en één of meerdere kunnen niet aanwezig zijn, dient u dit vooraf te melden.

 

No Show policy Duitse Cursus

Voor de Duitse cursus geldt een specifieke no-show policy. Deze cursus is voor iedereen kosteloos bij te wonen, echter zijn er beperkte plekken beschikbaar. Om zoveel mogelijk organisaties en daarmee personen de kans te geven de cursus bij te wonen, kunnen maximaal 2 personen van dezelfde organisatie deelnemen aan de cursus. Daarbij is het belangrijk dat cursisten zich maximaal inzetten gedurende de cursusperiode. Om dit enigszins te stimuleren wordt er gewerkt met een no-show policy. Dit houdt simpelweg in dat cursisten zich vooraf commiteren aan de gehele cursus en dus op elke avond aanwezig dienen te zijn. Mochten er zich bijzondere omstandigheden tijdens de cursusperiode voordoen, waardoor deelname op een bepaalde dag niet mogelijk is, dan dient de cursist dit direct bij de docent kenbaar te maken.

Zogenaamde 'ongeoorloofde' afwezigheid resulteert in een boete ter hoogte van € 100,00 per persoon. Met de inschrijving geeft de deelnemer aan bekend en akkoord te zijn met deze no-show policy.