• darkblurbg

Branche:
Retail en Horeca

 

Kosten:
GeenCursus Duits op de werkvloer

Wil jij dat Duitse toeristen zich (straks weer) welkom voelen in jouw zaak?
Dan is deze online cursus Duits misschien iets voor jou!
Leer hoe je bezoekers kunt begroeten en klantgericht kunt begeleiden bij hun aankoop in jouw zaak. De inhoud van de lessen wordt zoveel mogelijk toegespitst op de deelnemende cursisten en is daarom zeer praktijkgericht en functioneel.

 

Voor wie?

Deze online cursus Duits op de werkvloer gaat in op de basisvaardigheden die je nodig bent om jouw klant in het Duits op een correcte wijze aan te spreken. De cursus is vooral geschikt voor mensen die hun Duits willen bijspijkeren of nog maar beperkte kennis hebben van de Duitse taal. Voor gevorderden is deze cursus minder geschikt.

Wil jij de basisvaardigheden leren of jouw Duits op de werkvloer bijspijkeren? Meld je dan vandaag nog aan!

 

Praktische informatie
Deze online cursus bestaat uit drie cursusavonden en het is verplicht om alle drie de avonden bij te wonen, om maximaal rendement te halen uit de cursus. In het geval van afwezigheid op 1 of meerdere avonden wordt alsnog een factuur in rekening gebracht voor de gemaakt kosten (€ 100,- per avond):

  • Woensdag 2 juni 2021 vanaf 19.00 uur
  • Woensdag 9 juni 2021 vanaf 19.00 uur
  • Woensdag 16 juni 2021 vanaf 19.00 uur

Na je aanmelding ontvang je meer informatie via de email. De docent ontvangt een kopie van de inschrijving, om direct contact te kunnen leggen voor de cursus.  

 

Bekijk hier de planning van het gehele aanbod.  


Aanmelden en kosten

Om jezelf voor deze cursus aan te melden vul je het formulier in aan de rechterkant van deze pagina. Het bijwonen van deze cursus is volledig kosteloos.Deze cursus wordt georganiseerd in samenwerking met Noorderpoort

 

 Ingevoerde code is niet correct

The form contains errors