• darkblurbg

Branche:
Alle branches

 

Kosten:

De totale kosten voor dit traject bedragen € 1.100,-. 

Ondernemers gevestigd in de gemeente Groningen:
Voor dit traject bestaat de mogelijkheid om de Ondernemersvoucher aan te vragen. Hierdoor bedragen de kosten voor dit traject voor ondernemer in de gemeente Groningen geen € 1.100,- maar € 600,-.Bedrijfsanalyse van jouw bedrijf

Een complete bedrijfsanalyse van jouw bedrijf en dat in 2 dagen! Aan de hand van het Business Model Canvas gaan we samen met jou aan de slag. Het Business Model Canvas heeft 9 bouwstenen, welke we allen zullen analyseren. Afhankelijk van jouw behoefte worden de meest relevante bouwstenen uitgekozen en verder onderzocht, waarna een passend advies volgt voor jouw bedrijf!

 

Wat kun je verwachten?

Onze aanpak ziet er als volgt uit:

  • YAG komt bij je langs en spreekt met jou en 1 tot 3 van jouw werknemers (Dit kost de ondernemer ongeveer 2 uur);
  • YAG analyseert jouw bedrijf en vindt hierbij pijnpunten;
  • YAG stelt een advies op (compleet in PowerPoint, zonder lange rapporten dus);

Organisatie

Dit traject wordt uitgevoerd door Young Advisory Group. Een jong team van gedreven studenten die parttime als consultant bij YAG werken. Wij hebben in de afgelopen 10 jaar veel projecten mogen doen in eigenlijk elke sector. Dit kunnen ontzettend brede projecten zijn van bijvoorbeeld een marktanalyse, concurrentieanalyse of het uitstippelen van een complete innovatiestrategie, maar ook specifieke projecten als het maken van een businessmodel, een data-analyse, of bijvoorbeeld een KPI (Key Performance Indicator) systeem. Wij doen dit met ontzettend veel plezier en mogen met trots zeggen dat wij bijna 300 projecten hebben afgerond. Wij doen dit niet alleen; de grootste consultancy kantoren die ons land kent staan altijd klaar om ons te helpen, hun ervaring te delen, of tips & tricks te geven. Voor meer informatie over YAG ga je naar www.yag.nl.
Bekijk hier de voorwaarden van de Ondernemersvoucher

 

Vraag vandaag nog de Ondernemersvoucher aan via onderstaande formulier

(alleen voor ondernemers gevestigd in de gemeente Groningen!)


Ingevoerde code is niet correct

The form contains errors