• darkblurbg

LET OP: dit is een verdieping sessie als vervolg op de basis workshop. Het is sterk aan te bevelen eerst de basis workshop bij te wonen. Deze wordt herhaald op 11 maart 2024. Klik HIER voor meer informatie. 

 

Workshop Social Media (verdieping)

Instagram is inmiddels een onmisbaar social media platform voor de ondernemer. Hier kun je door middel van het vertellen van verhalen je klanten inspireren en informeren en rechtstreeks contact met ze hebben. Maar stap niet in de valkuil om van je Insta een catalogus te maken. Het is een sociaal medium, dat vooral geschikt is voor interactie! 

In de basis workshop is stil gestaan bij hoe je Instagram nu op zo’n manier in zet dat je klanten je graag volgen en uiteindelijk vaker bij je langs komen. Ook is gesproken over welke trends er zijn, waar jij gebruik van kunt maken. In de verdieping sessie ga je samen met Kirsten aan de slag met jouw Instagram Strategie en een Instagram Reel of videoplan. Het zal een praktische workshop worden waar je zelf direct aan de slag gaat. 

Kirsten Jassies is social media expert. Ze geeft  Instagram- en Tiktoktrainingen aan  zelfstandigen en bedrijven, zowel overheid, retail als media. Daarnaast deelt ze haar kennis op Instagram, blogs en in boeken. Ze schreef Instaproof (2018), een inspirerende handleiding voor Instagram, Kick-ass content voor social media (‘21) en Tiktologie (sep ’22). 

Voor wie?

Deze workshop is geschikt voor ondernemers en medewerkers actief in de detailhandel en horeca. Het is een interactieve bijeenkomst. Voor het bijwonen van deze workshop is het sterk aan te bevelen eerst ook de basis workshop bij te wonen. 

 

Datum 

Deze bijeenkomst staat gepland op:

  • 26 maart 2024: van 18.15 uur tot 22.00 uur

Programma:

  • 18.15 - 19.00 uur: inloop inclusief maaltijd
  • 19.00 - 22.00 uur: workshop

Aantal deelnemers:

Onbeperkt

Locatie

Nog nader te bepalen

 

  
Bekijk hier de planning van het gehele aanbod.  


Aanmelden en kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deze workshop.  

Aanmelden voor deze workshop kan via het inschrijfformulier aan de rechterzijde van deze pagina. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging van inschrijving. Deze workshop wordt verzorgd door Kirsten Jassies.Ingevoerde code is niet correct

The form contains errors