• darkblurbg

Het consumentengedrag is sterk veranderd en online is bijvoorbeeld niet meer weg te denken in het retail landschap. Veel ondernemers hebben al de nodige stappen gezet om ook online omzet te genereren. Tegelijkertijd zien we ondernemers worstelen met vragen over hun toekomst, over de veranderende markt en of online ook voor hen interessant kan zijn.


Datum:

Deze bijeenkomst staat gepland op 7 juni 2022

Branche:

Retail, Horeca en MKB

Kosten:

Geen

Aantal deelnemers:

Onbeperkt


DIGITALISERING IN JE ONDERNEMING
Maximaal rendement met minimale middelen

In deze bijeenkomst doorloop je vier verschillende korte breakout sessies, die gericht zijn op jouw digitale onderneming. We behandelen alledaagse onderwerpen, die jouw verder kunnen helpen in je onderneming. Een proeverij waar jij als ondernemer alleen maar enthousiast van kan worden en die serieuze mogelijkheden biedt om tegen minimale investeringen maximale resultaten te behalen. De onderwerpen die worden behandeld vormen de basis voor onze twee subsidietrajecten, waarbij je als ondernemer tot € 3.000,- kunt ontvangen. 

 

Breakout sessies

  • Make it REEL
  • Haal meer uit je verkeer
  • Online marketing strategie
  • Wat komt er kijken bij een webshop

 

Voor wie?

Deze breakout sessies worden georganiseerd in samenwerking met Triple Pro en Daar-Om, experts op het gebied van online bedrijfsvoering en zijn geschikt voor ondernemers en medewerkers actief in de detailhandel, horeca en MKB. Het is een interactieve bijeenkomst en voor retailers geldt dat zij zich tijdens deze avond ter plekke kunnen aanmelden voor een gesubsidieerd maatwerktraject. Meer informatie hierover is terug te vinden onder DIGITALISERING

 

Datum

Deze bijeenkomst staat gepland op:

  • 7 juni 2022: van 18.15 uur tot 21.30 uur

 

Locatie

De bijeenkomst zal plaatsvinden in Martiniplaza. Er wordt gezorgd voor een broodje en soep en een uitrijkaart voor de parkeerplaats tegenover Martiniplaza is beschikbaar.

 

  
Bekijk hier de planning van het gehele aanbod.  


Aanmelden en kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst. Ondernemers actief in de detailhandel kunnen, mits zij voldoen aan enkele criteria, gebruik maken van ons aanbod beschreven onder het tabblad DIGITALISERING. Zij kunnen tot maximaal € 3.000,- subsidie ontvangen op twee maatwerktrajecten. 

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via het aanmeldformulier aan de rechterzijde van deze pagina. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging van inschrijving. 


Over Triple Pro

Een nuchter en betrokken online marketing bureau in hartje Groningen. Gewoon normaal. Geen moeilijke woorden. Geen loze beloftes. Ons motto: samen werken = samen groeien. Wij vinden het belangrijk om online marketing inzichtelijk & meetbaar te maken. Wij willen dat jij precies weet wat wij doen en wat het jou oplevert. Als jij op zoek bent naar een professionele, transparante en betrokken marketing partner die jou helpt met groeien, dan komen wij graag met jou in gesprek.

Over Daar-Om

Wij helpen het ambitieuze MKB om hun zichtbaarheid en vindbaarheid te professionaliseren en meer rendement te halen. Door ze te ontzorgen bij het effectief inzetten van hun mediabudget met onze hoogwaardig, full-service & toegankelijk online diensten. 

Naast de passie voor online marketing, hebben wij dit allemaal gemeen. Wij zijn: Toegankelijk, Ambitieus, Betrokken en Dynamisch.Deze training wordt georganiseerd in samenwerking met Triple Pro en Daar-Om.
Ingevoerde code is niet correct

The form contains errors