• darkblurbg

AANMELDEN VOOR FUTUREPROOF ONDERNEMEN: Webshop of online marketing

Wil je gebruik maken van een van de twee trajecten en voldoe je aan onderstaande criteria, dan kun je hieronder jouw gegevens invullen. Na het invullen van het formulier wordt er contact met je gezocht en de verdere stappen besproken. Uiteraard is er dan ook nog ruimte voor vragen. 

Een intake gesprek door ofwel Triple Pro ofwel Daar-Om maakt onderdeel uit van het traject. Op basis van het intakegesprek wordt een persoonlijk voorstel uitgewerkt die jij als ondernemer dient te accorderen. Pas na dit akkoord start het daadwerkelijke traject!

 

Criteria voor deelname:

  • Als ondernemer ben je gevestigd in de gemeente Groningen;
  • Jouw onderneming betreft een fysieke winkel (locatie);
  • Jouw onderneming valt onder Detailhandel;
  • Je verkoopt fysieke producten vanuit de winkel (locatie);
  • In het geval van ambulante handel, geldt dat je minimaal 3 dagen aanwezig dient te zijn op eenzelfde locatie;
  • Jouw onderneming is geen onderdeel van een landelijke keten;


Kom je er niet uit, dan kun je uiteraard een email sturen via het contactformulier.

 

Let op! Beide trajecten zijn inclusief twee verplichte trainingen, welke door Triple Pro en/of Daar-Om worden gepland. Daarnaast vinden we het van groot belang om ook stil te staan bij de online veiligheid. Cybercrime is voor veel MKB-ers een toenemend probleem, zo ook voor de retail. Ransomware, phishing, identiteitsfraude en oplichting zijn vormen van cybercrime die veel schade kunnen veroorzaken. Om ondernemers ook hierin te ondersteunen en hen te wijzen op de gevaren die op de loer liggen, is de ‘Scan Digitaal Veilig Ondernemen’ opgenomen binnen de beide digitaliseringstrajecten. De scan wordt uitgevoerd door Stichting Cyber Security Centrum Noord-Nederland in samenwerking met de aangesloten kennisinstellingen en is kosteloos voor ondernemers. Meer informatie


Meld je aan voor de subsidie Futureproof Ondernemen

The form contains errors