• darkblurbg

Branche:
Retail

 

Kosten:
Voor dit traject kun je gebruik maken van de Provinciale Ondernemersregeling. Groninger bedrijven die deelnemen aan een door de Provincie Groningen erkend programma krijgen de helft van de kosten van het advies vergoed, tot een maximumbedrag van € 5.000,-.

  • Scan & Training: met de ondernemersregeling zijn de kosten voor dit programma onderdeel geen € 900,- maar € 450,-.

Programma Scan & Training 

Hoe gastvrij en klantgericht is mijn zaak?’, bespreken van de onderzoeksresultaten en een verkooptraining.

Gekoppeld aan de bovenstaande scan zullen we meteen met de onderzoekresultaten aan de slag gaan. De resultaten worden persoonlijk besproken. Wat is er gemeten en waar liggen kansen? Tijdens de training nemen we medewerkers mee in het verbeteren van klantgerichtheid en gastvrijheid en gaan we gezamenlijk dieper in op het benutten van verkoopkansen.

 

Wat kun je verwachten?:

  • De training duurt ongeveer 3 uur en kan op ieder gewenst tijdstip worden ingepland. Na dit programma gaan medewerkers met de resultaten en kennis uit de training concreet aan de slag om omzetten en klantgerichtheid te verhogen.


Organisatie

Dit traject wordt uitgevoerd door Klik Company. Klik Company is een dynamisch en veelzijdig training- en onderzoeksbureau gespecialiseerd in klantgerichtheid. Klik Company verzorgt klantgerichtheidstrainingen in MBK en retail.

 

Dit programma wordt mogelijk gemaakt vanuit 'Jouw zaak - Jouw toekomst'. Een samenwerking van MKB Noord en de Provincie Groningen om ondernemers in de provincie vooruit te helpen met een ondernemerschapsprogramma op maat. Jouw Zaak – Jouw Toekomst maakt deel uit van de Retailagenda van de provincie Groningen.  Bekijk hier de voorwaarden van de Provinciale Subsidieregeling

 

Start vandaag nog met jouw (online) toekomst en meld je aan via onderstaande button.