• darkblurbg

Branche:
Retail

 

Kosten:
Voor dit traject kun je gebruik maken van de Provinciale Ondernemersregeling. Groninger bedrijven die deelnemen aan een door de Provincie Groningen erkend programma krijgen de helft van de kosten van het advies vergoed, tot een maximumbedrag van € 5.000,-.

  • Retailscan 'Hoe gastvrij en klantgericht is mijn zaak?': met de ondernemersregeling zijn de kosten voor dit programma onderdeel geen € 500,- maar € 250,-.

Programma Retailscan 'Hoe gastvrij en klantgericht is mijn zaak?

De professionals van Klik Company bezoeken de zaak en letten op diverse aspecten van gastvrijheid en omzetkansen. De scan is de ‘perfect tool’ om medewerkers opbouwende feedback te geven waar concreet iets mee gedaan kan worden.

De ‘mystery shopper’ ziet kansen of ervaart bepaalde onderdelen in de zaak anders dan de ondernemer of medewerkers zelf; een open blik vanuit een nieuwe klant.

 

Wat kun je verwachten?:

  • Tijdens de scan wordt gelet op o.a. klantgerichtheid, welkomgevoel, benutten van verkoopkansen en de online klantbeleving op zowel de website als social media.
  • De resultaten van de scan worden in het online klantportal van Klik Company aangeboden.

Organisatie

Dit traject wordt uitgevoerd door Klik Company. Klik Company is een dynamisch en veelzijdig training- en onderzoeksbureau gespecialiseerd in klantgerichtheid. Klik Company verzorgt klantgerichtheidstrainingen in MBK en retail.

 

Dit programma wordt mogelijk gemaakt vanuit 'Jouw zaak - Jouw toekomst'. Een samenwerking van MKB Noord en de Provincie Groningen om ondernemers in de provincie vooruit te helpen met een ondernemerschapsprogramma op maat. Jouw Zaak – Jouw Toekomst maakt deel uit van de Retailagenda van de provincie Groningen.  Bekijk hier de voorwaarden van de Provinciale Subsidieregeling

 

Start vandaag nog met jouw (online) toekomst en meld je aan via onderstaande button.