• darkblurbg

Branche:
Retail

 

Kosten:
Er zijn binnen dit thema vier trajecten beschikbaar. Voor alle trajecten kun je gebruik maken van de Provinciale Ondernemersregeling. Groninger bedrijven die deelnemen aan een door de Provincie Groningen erkend programma krijgen de helft van de kosten van het advies vergoed, tot een maximumbedrag van € 5.000,-.

 • Jaarprogramma 'Klantgerichtheid + Service = Meer omzet': met de ondernemersregeling zijn de kosten voor dit programma onderdeel geen € 5.000,- maar € 2.500,-. 

Jaarprogramma 'Klantgerichtheid + Service = Meer omzet'

Combineer je alle onderdelen met elkaar en wil je het meeste rendement uit alle programma’s halen dan bieden we voor alle ondernemers uit de provincie Groningen het programma “Klantgerichtheid + Service = Meer omzet”. Dit programma is een 10 maanden durend programma waarin zowel de trainingen als de retailscans worden uitgevoerd. De actielijst uit de brainstorm wordt begeleid uitgevoerd. Na de looptijd heb je van jouw klanten fans gemaakt! 

Aanbod: 

 1.      Intake gesprek 
 2.      0-meting -> klantgerichtheidstoets “Mystery Visit / Retail Scan”
 3.      Nabespreken 0-meting + verbeterplan
 4.      Brainstormmeeting “Aandacht + events + acties = meer omzet” 
 5.      Actielijst samenstellen a.d.v. brainstorm
 6.      Uitvoering actielijst -> jaarplanning opstellen
 7.      Begeleiding bij uitvoering actielijst (gehele jaar)
 8.      Klantgerichtheidsmeting “Mystery Visit” + verbeterplan
 9.      Nabespreken + verbeterplan
 10.   Training “Klantgerichtheid = service = meer omzet”

 

*De korting kan nog niet worden aangeboden door de provincie Groningen. Naar verwachting wordt dit z.s.m. goedgekeurd.


Organisatie

Dit traject wordt uitgevoerd door Klik Company. Klik Company is een dynamisch en veelzijdig training- en onderzoeksbureau gespecialiseerd in klantgerichtheid. Klik Company verzorgt klantgerichtheidstrainingen in MBK en retail.

 

Dit programma wordt mogelijk gemaakt vanuit 'Jouw zaak - Jouw toekomst'. Een samenwerking van MKB Noord en de Provincie Groningen om ondernemers in de provincie vooruit te helpen met een ondernemerschapsprogramma op maat. Jouw Zaak – Jouw Toekomst maakt deel uit van de Retailagenda van de provincie Groningen.  Bekijk hier de voorwaarden van de Provinciale Subsidieregeling

 

Start vandaag nog met jouw (online) toekomst en meld je aan via onderstaande button.