• darkblurbg

Branche:
Horeca (leden en niet-leden)

 

Kosten:
Geen


Koninklijke Horeca Nederland

KHN is dé brancheorganisatie voor de horeca in Nederland. Wij vertegenwoordigen en verenigen 20.000 horecaondernemers met ruim een kwart miljoen medewerkers die zich dagelijks inzetten voor de beste gastvrijheid. KHN komt op voor de belangen van de horeca. Dat doen we op landelijk en lokaal niveau.

Met ruim 230 lokale afdelingen en 16 regio’s behartigt KHN de belangen van horecaondernemers in elke regio, elke stad en elk dorp. Elke regio heeft haar eigen bestuur - bestaande uit horecaondernemers - met als doel om bepaalde regionale thema’s voor de horeca te benadrukken.

KHN maakt zich hard voor de horeca en dus ook voor jou! Samen zorgen we ervoor dat de Nederlandse horeca de toekomst weer vol vertrouwen tegemoet kan zien. We hebben met elkaar al veel bereikt, maar zijn er nog lang niet. KHN blijft zich inzetten voor het herstel van de horeca. Daarbij hebben we elkaar hard nodig! Want samen staan we sterker. Juist nu.

 

Regio Groningen

Ook in Groningen is KHN actief voor leden en niet-leden.KHN is dé brancheorganisatie voor de horeca in Nederland. KHN Groningen vertegenwoordigt bijna 600 horecabedrijven. Wij zijn een belangrijke gesprekspartner voor de provincie en andere stakeholders. We volgen nauwgezet het regionale horecabeleid en oefenen daar invloed op uit. Ben je benieuwd wat KHN Groningen voor jou kan betekenen? Wil je contact met de Regiomanager Groningen van KHN? Kijk hiernaast voor de contactgegevens.

 

Bekijk hier de planning van het gehele aanbod.  
Hans Singelenberg
Regiomanager Groningen

Mob:06-51153996
E-mail:h.singelenberg@khn.nl