• darkblurbg

Doelgroep: retail en horeca

In deze lockdown is het opnieuw uitzoeken welke mogelijkheden er voor jou als ondernemer zijn. Een tijd met veel onzekerheden, maar wellicht ook een tijd waarin je nadenkt over hoe straks weer verder. Misschien ben je bezig om nieuwe ideeën uit te werken of zet je inmiddels vol in op online verkopen. Misschien ben je meer dan ooit actief op de socials, of is dit voor jou de tijd om je daarin te verdiepen?

Deze online training gaat in op het gebruik van Facebook in jouw onderneming en is geschikt voor de beginner en ook de al wat gevorderde gebruiker. Hoe bereik je straks (of nu) jouw doelgroep en creëer je meer naamsbekendheid. Hoe zet je facebook in om gericht te adverteren? Je krijgt veel tips & tricks en leert hoe je een campagne opzet middels Facebook Business Manager. 

Lekker praktisch en interactief.

Wil jij je verdiepen in het gebruik van Facebook Ads? Meld je dan nu aan!

Doelgroep:

Retail en Horeca

Datum:

21 december 2020

Tijd:

19.00 uur - Aanvang training  

20.15 uur - Einde training

 

 

Aanmelden en kosten

Om jezelf voor dit webinar aan te melden klik je op bovenstaande button. Tijdens het registreren dien je gebruik te maken van de volgende code: "onlinemarketing2021". Het bijwonen van deze webinar is dan volledig kosteloos.


Deze webinar wordt georganiseerd in samenwerking met Triple Pro, specialist in Online Marketing