• darkblurbg

08-01-2024:
LET OP: DEZE WORKSHOP IS VOL!! INSCHRIJVEN KAN ALLEEN NOG VOOR DE RESERVELIJST. INDIEN ER PERSONEN AFVALLEN WORDT JE HIEROVER BERICHT EN KUN JE ALSNOG DEELNEMEN


Workshop Social Media

Instagram is inmiddels een onmisbaar social media platform voor de ondernemer. Hier kun je door middel van het vertellen van verhalen je klanten inspireren en informeren en rechtstreeks contact met ze hebben. Maar stap niet in de valkuil om van je Insta een catalogus te maken. Het is een sociaal medium, dat vooral geschikt is voor interactie! 

Hoe zet je Instagram nu op zo’n manier in dat je klanten je graag volgen en uiteindelijk vaker bij je langs komen? Welke trends zijn er, waar jij gebruik van kunt maken? In deze sessie neemt social media deskundige Kirsten Jassies je mee in deze wondere wereld van social media en ga je ook zelf aan de slag!

Kirsten Jassies is social media expert. Ze geeft  Instagram- en Tiktoktrainingen aan  zelfstandigen en bedrijven, zowel overheid, retail als media. Daarnaast deelt ze haar kennis op Instagram, blogs en in boeken. Ze schreef Instaproof (2018), een inspirerende handleiding voor Instagram, Kick-ass content voor social media (‘21) en Tiktologie (sep ’22). 

Voor wie?

Deze workshop is geschikt voor ondernemers en medewerkers actief in de detailhandel en horeca. Het is een interactieve bijeenkomst. 

 

Datum 

Deze bijeenkomst staat gepland op:

  • 22 januari 2024: van 18.15 uur tot 21.30 uur

Programma:

  • 18.15 - 19.00 uur: inloop inclusief maaltijd
  • 19.00 - 22.00 uur: workshop

Aantal deelnemers:

Onbeperkt

Locatie

The Market Hotel, Grote Markt 31

 

  
Bekijk hier de planning van het gehele aanbod.  


Aanmelden en kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deze workshop.  

Aanmelden voor deze workshop kan via het inschrijfformulier aan de rechterzijde van deze pagina. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging van inschrijving. Deze workshop wordt verzorgd door Kirsten Jassies.Ingevoerde code is niet correct

The form contains errors