• darkblurbg

AI voor beginners: Boost je business met ChatGPT

Denk je dat kunstmatige intelligentie (AI) alleen is weggelegd voor tech-giganten en startups met diepe zakken? Denk opnieuw! "AI voor Beginners: Boost Je business met ChatGPT" is een workshop speciaal ontworpen voor MKB-ondernemers zoals jij, die willen ontdekken hoe AI de efficiëntie kan verhogen en tijd kan vrijmaken voor wat echt telt - zonder voorafgaande kennis van coderen of machine learning.

Wat kun je verwachten?

  • Een Duidelijke Introductie in AI: We beginnen bij het begin. Wat is AI? Hoe werkt het? En nog belangrijker, hoe kan het jou helpen?
  • Hands-on ChatGPT Oefeningen: Leer hoe je dagelijkse taken kunt automatiseren met ChatGPT. Van klantenservice tot sociale media posts die voor jou worden geschreven, ontdek praktische toepassingen die je meteen kunt implementeren.
  • Interactie en feedback: Freya geeft je directe feedback op de oefeningen, zodat je met vertrouwen de workshop verlaat, klaar om AI toe te passen in je bedrijf.
  • Netwerken: Ontmoet andere ondernemers en wissel ideeën en ervaringen uit. Je bent niet alleen op deze reis!

Waarom Deelnemen? 

Deze workshop is niet zomaar een technische cursus; het is een kans om de toekomst van je bedrijf vorm te geven. Door praktische oefeningen en directe feedback leer je hoe eenvoudige tools zoals ChatGPT je kunnen helpen om:

  • Tijd te besparen op routinematige taken, zodat je je kunt focussen op de groei van je bedrijf.
  • De kwaliteit van je dienstverlening te verhogen, door snellere en accuratere antwoorden te bieden aan je klanten.
  • Innovatief te zijn, door nieuwe manieren te ontdekken om AI in te zetten voor jouw unieke bedrijfsbehoeften.

Klaar om Je Bedrijf naar het Volgende Niveau te Tillen?
Schrijf je nu in voor "AI voor Beginners: Boost Je business met ChatGPT" en begin de reis naar een slimmer, efficiënter bedrijf. 

Over de trainer

Freya Liemburg geeft praktische trainingen, heldere keynotes en eerlijk advies over AI. Ze heeft inmiddels meer dan 1000 professionals getraind, zowel incompany als via open inschrijvingen. Gemiddeld zijn deze trainingen geëvalueerd met een 9. Bekijk HIER haar website.

Voor wie?

Deze workshop is geschikt voor ondernemers en medewerkers actief in uiteenlopende branches die wel eens gehoord hebben van ChatGPT, maar nog niet precies weten wat je er mee kan: de beginner dus! Het is een interactieve bijeenkomst, waar je direct aan de slag gaat met ChatGPT. 

LET OP! Voor deze workshop dien je een eigen laptop mee te nemen, zodat je direct aan de slag kunt.

 

Datum 

Deze bijeenkomst staat gepland op:

  • Dinsdag 21 mei 2024: van 18.00 uur tot 22.00 uur

Programma:

  • 18.00 - 19.00 uur: inloop inclusief maaltijd
  • 19.00 - 22.00 uur: workshop

Aantal deelnemers:

Onbeperkt

Locatie

Het Paleis, Boterdiep 111 in Groningen.
Parkeren (van auto's) kan eenvoudig in de parkeergarage Boterdiep. 

 

  
Bekijk hier de planning van het gehele aanbod.  


Aanmelden en kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deze workshop.  

Aanmelden voor deze workshop kan via het inschrijfformulier aan de rechterzijde van deze pagina. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging van inschrijving. Deze workshop wordt verzorgd door Freya Liemburg.Ingevoerde code is niet correct

The form contains errors