• darkblurbg

Bedrijfsopvolging

De kennissessie 'Bedrijfsopvolging' georganiseerd in de Banenwinkel door INretail richt zich op ondernemers die hun bedrijf (op termijn) willen overdragen aan een opvolger. Tijdens deze bijeenkomst krijgen deelnemers waardevolle inzichten en praktische tips over het proces van bedrijfsopvolging, inclusief juridische en financiële aspecten. Experts delen hun ervaringen en bieden advies over hoe men de overdracht soepel kan laten verlopen. Het evenement helpt ondernemers om goed voorbereid en tijdig de toekomst van hun bedrijf veilig te stellen.

 

Datum 

Deze bijeenkomst staat gepland op woensdag 12 juni 2024: van 18.30 uur tot 20.00 uur. Inloop vanaf 18.00 uur. Voor een broodje wordt gezorgd.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is geschikt voor ondernemers en medewerkers actief in de detailhandel die geïnteresseerd is in de mogelijkheden rondom bedrijfsopvolging.   

Aantal deelnemers:

Onbeperkt

Locatie
De Banenwinkel, Zwanestraat 25 in Groningen

Aanmelden en kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst.  

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via de button aan de rechterzijde van deze pagina. 

 

De Banenwinkel is een uniek initiatief om banen in de retailhoreca en supermarktbranche op een laagdrempelige manier te promoten onder werkzoekenden en studenten die op zoek zijn naar een (bij)baan.Deze bijeenkomst wordt georganiseerd in de Banenwinkel. Een initiatief van Inretail, ondersteund door de Groningen City Club, Werk in Zicht en de gemeente Groningen.