• darkblurbg

In de week van 7 t/m 11 oktober vindt de Week van de Veiligheid plaats. De Groninger Ondernemers Academy organiseert deze week voor ondernemers, filiaalmanagers en medewerkers in de detailhandel de training: Winkeldiefstalpreventie

Diefstalpreventie begint bij het herkennen van verdachte situaties. Onder begeleiding van deskundige trainers van de organisatie “Andriessen Criminaliteitsprevente” leren we je op de juiste wijze te reageren als er sprake is van  winkeldiefstal. Aan de hand van praktijkvoorbeelden, videobeelden en oefeningen komen alle facetten van winkeldiefstal voorbij. Afhankelijk van de samenstelling van de groep is er ook aandacht voor diefstal bij zelfscan kassa's. Een interactieve training waar je wat aan hebt. 

De training is kosteloos bij te wonen en wordt je aangeboden door de bedrijvenverenigingen in Groningen, Veilig Ondernemend Groningen (voorheen BBOG) en financieel ondersteund door Platform Veilig Ondernemen (PVO). Aanmelden is noodzakelijk!


Datum

Deze bijeenkomst staat gepland op dinsdag 8 oktober 2024: van 18.15 uur tot 21.30 uur (inloop vanaf 18.00 uur)

Branche:

Retail

Voor wie?

Deze bijeenkomst is geschikt voor ondernemers en medewerkers actief in de detailhandel. Het is een interactieve bijeenkomst. 

Kosten:

Geen. Voor een broodje wordt gezorgd!

Aantal deelnemers:

Onbeperkt

Locatie

De Coendersborg, Coenderhaag 1 te Groningen. Gratis parkeren.

  
Bekijk hier de planning van het gehele aanbod.  

 


Aanmelden en kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deze training.  

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via het aanmeldformulier aan de rechterzijde van deze pagina. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging van inschrijving. Deze training wordt verzorgd door Andriessen CriminaliteitspreventieIngevoerde code is niet correct

The form contains errors