• darkblurbg

Loop je al een tijdje rond met het idee om een eigen onderneming in Groningen te beginnen? Ben je van plan binnenkort bij een franchiseformule aan te sluiten als franchisenemer? Of heb je in de Groningse hoofdstad een (winkel)pand, loods of ander vastgoed in bezit dat geschikt lijkt voor het openen van een bepaalde franchiseformule? Kom dan op woensdag 22 november 2023 naar Franchisemarkt 050 om je marktkansen in Groningen te verkennen. Op deze netwerkmarkt kun je als (potentiele) ondernemer met al je vragen terecht over de franchise mogelijkheden in Groningen.


Datum:

Deze bijeenkomst staat gepland op 22 november

Branche:

Retail, Horeca en MKB

Kosten:

Geen

Aantal deelnemers:

Onbeperkt


FRANCHISEMARKT 050
Het starten van je eigen winkel

Tijdens Franchisemarkt 050 zullen een aantal vertegenwoordigers van franchiseformules (franchisegevers) hun expansieplannen in Groningen presenteren. Voorafgaand aan deze bijeenkomst zullen we via verschillende kanalen bekend maken welke franchiseformules komen pitchen.

Daarnaast geeft Gemeente Groningen graag meer informatie aan formules, die op zoek zijn naar ambitieuze, lokale (franchise)ondernemers met veel (lokale) marktkennis. Voor franchisegevers / formule-eigenaren die Groningen hoog op het expansielijstje hebben staan wordt in dat kader ’s middags een stadswandeling georganiseerd waarin uitleg gegeven wordt over de binnenstadsgebieden en welke interessante panden er op dat moment zoal beschikbaar zijn / komen. Meer informatie hierover op aanvraag

 

Voor wie?

Deze bijeenkomst is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in het starten van een eigen onderneming in de gemeente Groningen.

 

Datum

Deze bijeenkomst staat gepland op:

  • 22 november 2023: van 18.15 uur tot 22.00 uur

 

Locatie

Het Forum, Nieuwe Markt 1 - 9712 KN Groningen

 

  
Bekijk hier de planning van het gehele aanbod.  


Aanmelden en kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst.  

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via het aanmeldformulier aan de rechterzijde van deze pagina. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging van inschrijving. Deze Franchisemarkt wordt georganiseerd door de Groningen City Club, in samenwerking met FranchiseFormules.nl en de gemeente Groningen.