• darkblurbg

 

15-04 - Let op: deze training is volgeboekt! We onderzoeken de mogelijkheid om een extra (zelfde) training in te plannen. Je kunt je dus alsnog aanmelden voor deze training, maar komt dan op de wachtlijst. We laten je dan zo snel mogelijk via email weten of extra training zal plaatsvinden!

 

 

Google Ads Training
Hoe richt ik een Google Ads advertentie in? Welke mogelijkheden zijn er voor mijn bedrijf? Wat zijn de kosten van een advertentie en wat kan het opleveren? Met deze praktisch ingerichte training leer je mogelijkheden van Google Ads kennen. Je richt een effectieve advertentie op voor jou bedrijf, die je dezelfde avond al kan gebruiken.

Voor wie? 
Deze workshop is voor de iedereen die aan de slag wil met Google Ads of zelf al bezig is met advertenties in Google. Wil je weten hoe je een advertentie inricht met de juiste content, strategie en doel? En wil je weten wat de mogelijkheden daarin zijn voor jouw bedrijf? Als je (meer) resultaat wilt halen uit betaalde advertenties in Google, dan is deze workshop voor jou!

Praktische informatie
De workshop vindt plaats op woensdag 29 april vanaf 18.45 uur. Het gaat hier om een webinar, wat betekent dat je enkele dagen voorafgaand aan de training details ontvangt over hoe je online kunt inloggen. 

Wat moet ik vooraf regelen? 

  • Eigen teksten & eigen beeldmateriaal meenemen. 
  • Laptop (zorg vooral ook jouw inloggegevens mee van programma's die je nodig hebt). 

Vervolg
Speciaal voor ondernemers die deze workshop volgen, biedt Triplepro een gratis website scan of online marketing advies aan. Na de workshop kun je een afspraak plannen met een Growth Manager die aanwezig is s’avonds.

Om iedereen goed van dienst te kunnen zijn tijdens deze workshop, kunnen er maximaal twee personen per onderneming deelnemen. 

 

Ingevoerde code is niet correct

The form contains errors