• darkblurbg

Toekomst van Retail in de binnenstad

Wat zijn de gevolgen van corona voor onze winkelstraten in de binnenstad?
Zijn we door de ‘intelligente lockdown’ gewend geraakt aan online shopping, is deze verschuiving naar online structureel en zullen we winkelsluitingen moeten vrezen? Of is de duurzame tegenbeweging die het vooral opneemt voor lokale winkeliers - inclusief het nieuwe Groningse platform warenhuisgroningen.nl aan de winnende hand?

Samen met drie retail experts staan we stil bij de gevolgen van corona én bij al eerder in gang gezette ontwikkelingen in de detailhandel.

Onder leiding van Eric Bos, voorzitter van de winkeliersvereniging Groningen City Club discussiëren we over hoe onze binnenstad gaat veranderen en welke richting winkelstad Groningen op zou moeten gaan.

 

Datum:

26 mei 2020 | 20:00 - 20:45 uur

Locatie:

Dit panelgesprek vindt live plaats op LetsgrOnline. U ontvangt een email met een link enkele dagen voorafgaand aan de paneldiscussie

Toegang:

Gratis, aanmelden noodzakelijk!

Initiatiefnemers:

Groningen City Club in samenwerking met gemeente Groningen

 

 

Let's Gro Digital:

Zeven jaar geleden was inspiratiefestival Let’s Gro het Groningse antwoord op de economische crisis. Nu – in het hart van een wereldwijde gezondheidscrisis – gaan we starten met Let’s GrOnline, een laagdrempelig digitaal platform om samen na te denken over de toekomst van Groningen en het opstarten van onze economie en samenleving na corona. Meer informatie is terug te vinden op www.letsgro.nl

Bekijk ook letsgro.nl/event/toekomst-van-retail-in-de-binnenstad/

 

Aanmelden

Ingevoerde code is niet correct

The form contains errors