• darkblurbg

 

 

15-04 - Let op: deze training is volgeboekt! We onderzoeken de mogelijkheid om een extra (zelfde) training in te plannen. Je kunt je dus alsnog aanmelden voor deze training, maar komt dan op de wachtlijst. We laten je dan zo snel mogelijk via email weten of extra training zal plaatsvinden!

 

 

Onderstaande training betreft een webinar!

 

Facebook Advertising Training
Hoe zet ik een effectieve advertentie in? Wat is het doel van mijn advertenties? Op welke doelgroep richt ik mij en wat zijn de mogelijkheden? Allemaal vragen die tijdens de praktisch ingerichte workshop voorbij komen. Je leert te werken in Facebook Business Manager om dezelfde avond nog een effectief ingerichte campagne klaar te hebben.

Voor wie? 
Deze workshop is voor de iedereen die meer rendement uit zijn/haar social media campagnes wil halen. Wil je weten hoe je het best jouw campagnes kan inrichten? Of heb jij al campagnes lopen, maar denk je dat er meer uit te halen valt? Dan is deze workshop bestemd voor jou! 

Praktische informatie
De workshop vindt plaats op woensdag 15 april vanaf 18.45 uur. Het gaat hier om een webinar, wat betekent dat je enkele dagen voorafgaand aan de training details ontvangt over hoe je online kunt inloggen. 

Wat moet ik vooraf regelen? 

  • Voltooien van de toegestuurde handleiding en bijbehorende stappen. 
  • Eigen teksten & eigen beeldmateriaal verzamelen. 
  • Laptop. 

Vervolg
Speciaal voor ondernemers die deze workshop volgen, biedt Triplepro een gratis website scan of online marketing advies aan. Na de workshop kun je een afspraak plannen met een Growth Manager die aanwezig is s’avonds.

Om iedereen goed van dienst te kunnen zijn tijdens deze workshop, kunnen er maximaal twee personen per onderneming deelnemen. 

 

Ingevoerde code is niet correct

The form contains errors