• darkblurbg

LET OP! DEZE BIJEENKOMST WORDT VERPLAATST NAAR EEN NOG NADER TE BEPALEN DATUM EIND AUGUSTUS DANWEL BEGIN SEPTEMBER

 

Hoe kunnen we samen de stad aantrekkelijk maken (en houden)

Na een eerste online sessie, waarbij we hebben stil gestaan bij de toekomst van Retail in de binnenstad, gaan we op dinsdagavond 7 juli as. opnieuw met elkaar in gesprek. Onder leiding van Colin Mooijman, praten we met verschillende ondernemers, waaronder Kim Hoetjes (Wirwar Spellen en Puzzels), Alicia Verlaan (M'adore Beauty Alive Store) en Gezinus Winters (Wadapartja) uit de stad Groningen over hoe we de aantrekkelijkheid van de stad, ook in Corona tijd, kunnen versterken. Welke kansen zien de ondernemers, hoe hebben zij ingespeeld op de verschillende Corona maatregelen en wat kunnen we samen doen om bezoekers weer naar Groningen te trekken?

We spreken ook met Jan Schutrups, van Schutrups Schoenen uit Exloo, over hoe hij ten tijde van de uitbraak van Corona ook even niet meer wist hoe verder te gaan, maar inmiddels weer volop plannen heeft.

Datum:

Dinsdag 7 juli 2020 | 19.30 – 20.30 uur

Locatie:

RetailTalks vindt online live plaats. U ontvangt een email met een link enkele dagen voorafgaand aan de online sessie.

Toegang:

Mee praten? Meld je vandaag nog gratis aan!

Initiatiefnemers:

Groninger Ondernemers Academy in samenwerking met gemeente Groningen

 

Colin Mooijman 
Naast rapper is Colin ook programmamaker, camera-journalist, presentator, interviewer, vloggerfiguur en communicatiegast. Hij is werkzaam als freelancer én in dienst bij de lokale omroep Groningen.

Jan Schutrups
Eigenaar van Schutrups Schoenen in Exloo. Diverse specialismen als fysiotherapie, diëtisten maar ook technologie zoals 3D-technieken heeft hij in zijn onderneming in een zeer eigentijdse setting samengebracht.

Kim Hoetjes
Wirwar Spellen & Puzzels is een speciaalzaak met duizenden spellen, puzzels en breinbrekers. Je vindt er tal van klassieke en bekende, maar er zijn ook minder bekende puzzelmerken. Spellen voor 5 minuten of zelfs voor een hele dag, en voor alle leeftijden.

Alicia Verlaan
Eigenaresse van M'adore Beauty Alive Store, Alicia, is gediplomeerd bij een aantal welbekende en erkende instanties en onderscheid zich zichzelf daarmee van andere schoonheidsspecialisten in Groningen.

Gezinus Winters
Wadapartja aan het Zuiderdiep in Groningen bestaat alweer vier jaar. Het is een combinatie van een café-restaurant en een winkeltje, bovendien is alles er te koop, van het meubilair tot en met het bestek. Daarnaast is er de vestiging in de Westerhaven.

 

Let's Gro Digital:

Zeven jaar geleden was inspiratiefestival Let’s Gro het Groningse antwoord op de economische crisis. Nu – in het hart van een wereldwijde gezondheidscrisis – gaan we starten met Let’s GrOnline, een laagdrempelig digitaal platform om samen na te denken over de toekomst van Groningen en het opstarten van onze economie en samenleving na corona. Meer informatie is terug te vinden op www.letsgro.nl

Bekijk ook letsgro.nl

Aanmelden

Ingevoerde code is niet correct

The form contains errors