• darkblurbg

Hoe zet ik online beter in? Waar ligt nieuwe business? Wie is eigenlijk mijn ideale klant? Moet ik weer korting aanbieden? Relevante vragen voor deze tijd. De ontwikkelingen en gebeurtenissen van de afgelopen tijd (inflatie, technologie, online, corona, oorlog) hebben de nodige impact op winkelgebieden. Hoe blijft het gebied relevant en interessant voor bezoekers? Het is nodig om in te zetten op de vitaliteit en toekomstbestendigheid van het commerciële aanbod. De ondernemers in het winkelgebied zijn daarin cruciaal... maar halen zij wel alles eruit wat erin zit? 


Datum:

  • 6 september 2022

Branche:

Retail

Kosten:

Geen

Aantal deelnemers:

Maximaal 12


KEN JE KLANT
Hoe je loyale klanten verdient

Wie is jouw (ideale) klant? In deze training leren ondernemers zich te richten op specifieke doelgroepen van hun winkel of product. Dit stelt je als ondernemer in staat om effectiever en efficiënter passende en loyale klanten aan je te binden.

 

Voor wie?

Ondernemers gaan vaak op in de waan van de dag. Ze staan zelf in de winkel en leggen vooral de focus op dagelijkse activiteiten. Juist de tijd nemen om nieuwe inzichten te verkrijgen, levert verbeteringen op in de bedrijfsvoering voor de korte en middellange termijn. In ons cursuspakket behandelen we een aantal centrale thema’s waar vrijwel elke ondernemer mee te maken heeft.

Deze training wordt georganiseerd door Ik Onderneem! in samenwerking met Van Kraaij Educatie en is geschikt voor ondernemers en medewerkers actief in de detailhandel. Elke training behandelt een specifiek thema of vraagstuk dat relevant is voor ondernemers. Vanwege de interactiviteit en opdrachten gericht op de eigen onderneming, vraagt dit een actieve houding. 

 

Praktische informatie

Deze training kan zowel fysiek als ook online worden bijgewoond! Voor de fysieke training geldt dat dit alleen kan bij voldoende deelnemers. 

  • 6 september 2022: van 18.15 uur tot 22.00 uur

 

Locatie

Deze fysieke training zal plaatsvinden in Martiniplaza. Er wordt gezorgd voor een broodje en soep en een uitrijkaart voor de parkeerplaats tegenover Martiniplaza is beschikbaar.

 

  
Bekijk hier de planning van het gehele aanbod.  


Aanmelden en kosten

De normale kosten voor deze training bedragen € 125,- per dagdeel. Door een landelijke subsidie is de training voor ondernemers in de gemeente Groningen kosteloos bij te wonen. Hiervoor is het noodzakelijk dat alle deelnemers worden geregistreerd bij Van Kraaij Educatie middels de gebruikelijke NAW gegevens, aangevuld met het BSN nummer. Na je aanmelding zullen wij je vragen deze informatie aan te leveren. Een certificaat wordt na afloop van de training beschikbaar gesteld.

Aanmelden voor deze cursus kan via het aanmeldformulier aan de rechterzijde van deze pagina.


Over Ik Onderneem!

Ik Onderneem! is al ruim twaalf jaar actief in het opleiden en activeren van ondernemers om winkelgebieden toekomstbestendig te maken. Inmiddels hebben we trainingen gegeven aan duizenden ondernemers. Wij merken dat steeds meer ondernemers behoefte hebben aan nieuwe inzichten en praktische tips voor de eigen onderneming. Deze training wordt georganiseerd in samenwerking met Ik Onderneem! van van Kraaij Educatie.
Ingevoerde code is niet correct

The form contains errors