• darkblurbg

Op deze markt kun je als (potentiele) ondernemer met al je vragen terecht over de franchise mogelijkheden in Groningen. Ben je geïnteresseerd om franchisenemer te worden? Of heb je een (winkel) pand, loods of ander vastgoed in bezit dat geschikt lijkt voor het openen van een bepaalde franchiseformule? Kom dan naar Franchisemarkt 050!


Datum:

Deze bijeenkomst staat gepland op 20 september

Branche:

Retail, Horeca en MKB

Kosten:

Geen

Aantal deelnemers:

Onbeperkt


FRANCHISEMARKT 050
Het starten van je eigen winkel

Tijdens Franchisemarkt 050 zullen een aantal vertegenwoordigers van franchiseformules hun expansieplannen in Groningen presenteren. Voorafgaand aan deze markt zullen we via verschillende kanalen bekend maken welke franchiseformules komen pitchen. Daarnaast geeft de gemeente Groningen meer informatie aan formules, die opzoek zijn naar ambitieuze, lokale (franchise)ondernemers met veel (lokale) marktkennis.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in het starten van een eigen onderneming in de gemeente Groningen.

 

Datum

Deze bijeenkomst staat gepland op:

  • 20 september 2022: van 18.15 uur tot 22.00 uur

 

Locatie

Nog nader te bepalen

 

  
Bekijk hier de planning van het gehele aanbod.  


Aanmelden en kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst.  

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via het aanmeldformulier aan de rechterzijde van deze pagina. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging van inschrijving. Deze Franchisemarkt wordt georganiseerd door de Groningen City Club, in samenwerking met FranchiseFormules.nl en de gemeente Groningen.Ingevoerde code is niet correct

The form contains errors