• darkblurbg

Hoe zet ik online beter in? Waar ligt nieuwe business? Wie is eigenlijk mijn ideale klant? Moet ik weer korting aanbieden? Relevante vragen voor deze tijd. De ontwikkelingen en gebeurtenissen van de afgelopen tijd (inflatie, technologie, online, corona, oorlog) hebben de nodige impact op winkelgebieden. Hoe blijft het gebied relevant en interessant voor bezoekers? Het is nodig om in te zetten op de vitaliteit en toekomstbestendigheid van het commerciële aanbod. De ondernemers in het winkelgebied zijn daarin cruciaal... maar halen zij wel alles eruit wat erin zit? 


Datum:

Deze training is komen te vervallen!

Branche:

Retail

Kosten:

Geen

Aantal deelnemers:

Maximaal 12


DE WINKEL 2.0
Hoe fysiek aanwezig zijn loont

Waarom is jouw fysieke winkel beslist de moeite waard? Het sociale aspect van winkels en winkelgebieden neemt toe. Sfeer, beleving en een unieke ervaring creëren spelen daarbij een grote rol. Deze cursus speelt in op deze elementen.

 

Voor wie?

Ondernemers gaan vaak op in de waan van de dag. Ze staan zelf in de winkel en leggen vooral de focus op dagelijkse activiteiten. Juist de tijd nemen om nieuwe inzichten te verkrijgen, levert verbeteringen op in de bedrijfsvoering voor de korte en middellange termijn. In ons cursuspakket behandelen we een aantal centrale thema’s waar vrijwel elke ondernemer mee te maken heeft.

Deze training wordt georganiseerd door Ik Onderneem! in samenwerking met Van Kraaij Educatie en is geschikt voor ondernemers en medewerkers actief in de detailhandel. Elke training behandelt een specifiek thema of vraagstuk dat relevant is voor ondernemers. Vanwege de interactiviteit en opdrachten gericht op de eigen onderneming, vraagt dit een actieve houding. Om deze reden is de training opgesplitst in twee dagdelen. 

 

Praktische informatie

Deze training bestaat uit twee dagdelen, die elk samen de totale training vormen en ook beide bijgewoond dienen te worden.

  • 4 juli 2022: van 18.15 uur tot 22.00 uur
  • 11 juli 2022: van 18.15 uur tot 22.00 uur

 

Locatie

Deze training zal plaatsvinden in Martiniplaza. Er wordt gezorgd voor een broodje en soep en een uitrijkaart voor de parkeerplaats tegenover Martiniplaza is beschikbaar.

 

  
Bekijk hier de planning van het gehele aanbod.  


Aanmelden en kosten

De normale kosten voor deze training bedragen € 125,- per dagdeel. Door een landelijke subsidie is de training voor ondernemers in de gemeente Groningen kosteloos bij te wonen. Hiervoor is het noodzakelijk dat alle deelnemers worden geregistreerd bij Van Kraaij Educatie middels de gebruikelijke NAW gegevens, aangevuld met het BSN nummer en een kopie ID Bewijs. Na je aanmelding zullen wij je vragen deze informatie aan te leveren. Een certificaat wordt na afloop van de training beschikbaar gesteld.

Aanmelden voor deze cursus kan via het aanmeldformulier aan de rechterzijde van deze pagina.


Over Ik Onderneem!

Ik Onderneem! is al ruim twaalf jaar actief in het opleiden en activeren van ondernemers om winkelgebieden toekomstbestendig te maken. Inmiddels hebben we trainingen gegeven aan duizenden ondernemers. Wij merken dat steeds meer ondernemers behoefte hebben aan nieuwe inzichten en praktische tips voor de eigen onderneming. Deze training wordt georganiseerd in samenwerking met Ik Onderneem! van van Kraaij Educatie.
Ingevoerde code is niet correct

The form contains errors