• darkblurbg

Email Marketing Training
Hoe kan ik mijn bestaande klanten activeren? Hoe vaak moet ik e-mails versturen? Welke programma's kan ik daar het beste voor gebruiken? Samen met een e-mailmarketing specialist ga je aan de slag om e-mailmarketing voor jouw bedrijf op te zetten en in te richten. Ook maak je een e-mail template aan waarbij je leert een goed converterende e-mail in te richten.

Voor wie? 
Deze workshop is voor de iedereen die aan de slag wil met e-mailmarketing of zelf al bezig is met e-mailmarketing. Wil je weten hoe je e-mailmarketing in kunt zetten en welke mogelijkheden er zijn? Wil je tips en tricks over hoe je een template kan inrichten die ook het gewenste resultaat oplevert? Als je wilt beginnen of een verdiepingsslag wil maken met e-mailmarketing, dan is deze workshop voor jou!

Praktische informatie
De workshop vindt plaats op maandag 15 maart 2021 vanaf 18.45 uur. Het gaat hier om een webinar, wat betekent dat je enkele dagen voorafgaand aan de training details ontvangt over hoe je online kunt inloggen. 

Wat moet ik vooraf regelen? 

  • Eigen teksten & eigen beeldmateriaal meenemen. 
  • Laptop (zorg voor jouw inloggegevens van programma's die je nodig hebt). 

Vervolg
Speciaal voor ondernemers die deze workshop volgen, biedt Triplepro een gratis website scan of online marketing advies aan. Na de workshop kun je een afspraak plannen met een Growth Manager die aanwezig is s’avonds.

 

Aanmelden en kosten

Om jezelf voor dit webinar aan te melden klik je op bovenstaande button. Tijdens het registreren dien je gebruik te maken van de volgende code: "onlinemarketing2021". Het bijwonen van deze webinar is dan volledig kosteloos.

Deze webinar wordt georganiseerd in samenwerking met Triple Pro, specialist in Online Marketing