• darkblurbg

Vanaf september 2024 kunnen auto’s over de nieuwe zuidelijke ringweg van Groningen rijden. Om dit mogelijk te maken moeten eerst het nieuwe Julianaplein en de verdiepte ligging aangesloten worden op de bestaande wegen. Een behoorlijke operatie!

Dinsdag 13 februari geeft Groningen Bereikbaar een presentatie voor ondernemers (in de binnenstad), waarin je wordt bijgepraat over Operatie Ring Zuid. Wat houdt deze enorme operatie in en wat betekent dit voor de weggebruiker? Als je hierbij aanwezig wilt zijn, kun je je via onderstaande knop aanmelden. 

Voor meer informatie over de toolkit en de roadshow die gepland staat verwijzen wij je naar de volgende link: https://www.groningenbereikbaar.nl/operatieringzuid

Voor wie?

Deze online sessie is oorspronkelijk gepland voor ondernemers in de binnenstad, maar ook ondernemers en geïnteresseerden van buiten de binnenstad zijn welkom. De informatie die wordt verstrekt is in algemeenheid van belang voor iedereen.

Datum 

Deze bijeenkomst staat gepland op:

  • 13 februari 2024: van 08.00 tot 09.00 uur

URL

Het gaat hier om een online informatie sessie. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je enkele dagen voorafgaand aan de sessie een link.

 

  
Bekijk hier de planning van het gehele aanbod.  
Deze sessie wordt georganiseerd in samenwerking met Groningen Bereikbaar en Ring Zuid.