• darkblurbg

Het bestuur van de Groningen City Club heeft in navolging van de extra aangekondigde maatregelen rondom het Corona Virus, besloten alle niet noodzakelijke activiteiten te annuleren danwel te verplaatsen naar een later moment. Dit betekent dat de geplande inspiratiereis naar de Future Store in Arnhem op 30 maart NIET door gaat. Aanmelden hiervoor is dan ook niet meer mogelijk. Het bestuur van de Groningen City Club zal in de aankomende periode bekijken welke activiteiten alsnog opnieuw ingepland kunnen worden. Meer informatie hierover volgt.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Na een aantal inspirerende reizen vorig jaar, nodigt het bestuur van de Groningen City Club je graag uit om samen met ons de Future Store in Arnhem te bezoeken. Een volledige verzorgde reis voor relaties, kennisinstellingen en natuurlijk ondernemers in de detailhandel en horeca!

Future Store – Arnhem 

De Future Store is een online winkel in een fysieke omgeving. In de store zullen we zien welke mogelijkheden een fysieke store biedt, op basis van allerlei hedendaagse technologieën. Het is een voorbeeldstore waar online technieken worden ingezet om offline shoppen voor de consument aantrekkelijk te maken. Producent, merk en retailer kunnen nieuwe businessmodellen en technieken inzetten om de consument tijdens de customer journey op alle touchpoints te bedienen. In de Future Store laten ze ons zien hoe dat werkt, zowel voor retailers als ook voor horeca interessant!

Wat we gaan doen…

We worden ontvangen door Ger Boersma. Na een kort welkomstwoord zullen wij in twee groepen opsplitsen, waarbij iedere groep op een ander punt met de rondleiding zal starten. Tijdens de rondleiding maken we in een real life omgeving kennis met de nieuwe digitale mogelijkheden. We zien en ervaren innovaties die nu al inzetbaar zijn. Geen ingewikkelde termen, alles wordt in heldere taal uitgelegd.

Programma 30 maart 2020

07.50 uur:           Vertrek vanuit Hoogkerk (08.00 uur: Groningen CS / 8.30 uur: Assen - Van der Valk)
10.00 uur:           Aankomst Arnhem en ontvangst
10.30 uur:           Aanvang rondleiding ( in twee groepen ) inclusief lunch
13.30 uur:           Vertrek richting Groningen
15.30 uur:           Aankomst Centraal Station Groningen (15.00 uur: Assen – Van der Valk / 15.45 uur: Hoogkerk P+R)

 

Meld je vandaag nog aan voor deze inspiratiereis! Dit kan door een email te sturen naar erwin.mulder@groningencityclub.nl.

 

Eric Bos
Voorzitter Groningen City Club