• darkblurbg
    De kunst van het Netwerken

 

Succes in zaken heeft steeds meer een menselijk gezicht. Het aanboren van nieuwe markten, kansen of kennis is sterk afhankelijk van relaties met anderen. Veel van deze partijen tref je op allerlei zakelijke bijeenkomsten. Netwerken is uitgegroeid tot een essentieel onderdeel van de bedrijfsvoering en is de makkelijkste manier om kansen te creëren.

Stichting MKB Ondernemersavond organiseert op 27 maart 2019 de eerste bijeenkomst van dit jaar. We zijn dit keer te gast in congrescentrum Hanze Plaza, met als thema van deze MKB Ondernemersavond:


"De kunst van het netwerken"

“Netwerken is veruit de eenvoudigste, meest efficiënte en minst dure weg naar succes … ongeacht je doel.”

Wil je weten hoe sterk jouw netwerk is en hoe je dit kunt uitbreiden? Volgens onze spreker Charles Ruffelo, Professional Netwerker, Spreker, Schrijver, Uitgever en Trainer, is alles – maar dan ook alles – mogelijk wanneer je jouw ‘Weg Naar Succes Netwerkt.’ Hij neemt je mee in een boeiende presentatie over dit onderwerp. Maar daar blijft het niet bij…

Programma:
18:00 uur: Inloop met broodjesbuffet
18:45 uur: Welkom en introductie 
19.00 uur: Gastspreker Charles Ruffolo
19.30 uur: Interactieve netwerksessie
20.30 uur: Afsluiting en netwerkborrel
22.00 uur: Einde

Aanmelden:
Aanmelden voor deze MKB Ondernemersavond op woensdag 27 maart kan kosteloos middels de button aan de rechterzijde. Je komt dan terecht op de website van Eventbrite. Je kunt je op deze website aanmelden voor de MKB Ondernemersavond door op de knop ‘Registreer’ te klikken. We zien je graag op 27 maart!

 

 

NB: deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Stichting MKB Ondernemersavond