• darkblurbg
    Boost your Business

Stichting MKB Ondernemersavond organiseert in samenwerking met

MKB Noord, Trendship en Facebook

Schrijf je nu gratis in!

Wil jij het online bestaan van jouw bedrijf verbeteren? Je nieuwe project met een digitale kickstart beginnen of gewoon beter begrijpen hoe je Facebook en Instagram voor jouw bedrijf inzet? Kom dan woensdag 26 juni naar de Trendship Pocketeditie: Boost your Business powered by Facebook.

In samenwerking met MKB Noord en Stichting MKB Ondernemersavond biedt Trendship jou op woensdag 26 juni de kans om van Facebook zelf te leren hoe je jouw bedrijf laat schitteren op Facebook en Instagram. In vier rondes gidst Facebook je door alle basis-ingrediënten voor het perfecte social-mediarecept.


BOOST YOUR BUSINESS POWERED BY FACEBOOK

DATUM: 26 juni 2019
TIJD: 19.00 - 22.00 UUR

LOCATIE: EM2 GRONINGEN

Met een key-note van trendwatcher Sander Duivestein start de avond met de vraag: 'Hoe overleef je als organisatie het digitale tijdperk?' Na de eerste inspiratie te hebben opgedaan bespreek je met Facebook Sales Manager Benelux Sue Stephens de best-practices rond het opnemen van sociale media in bedrijfsinnovatie. Van algemene inspiratie tot concrete voorbeelden.

Luisteren is leuk, maar je gaat ook zelf aan de slag! Tijdens de Instagram Stories School: een sessie waarin Facebook Account Strategist Jihane Boukou je niet alleen laat zien hoe Instagram Stories werken, maar je ook meteen mee laat doen. Behalve inspirerende en praktische workshops, krijg je tijdens de Pocketeditie ook alle ruimte om de Facebook professionals vragen te stellen en om te netwerken.

GET YOUR SEAT NOW
Schrijf je nu gratis in viatrendship.nl/facebook-aanmelden.

De Pocketeditie vindt plaats in EM2 Groningen (Suikerlaan 6, Groningen) van 19.00 - 22.00 uur. Na inschrijving ontvang je aanvullende informatie.