• darkblurbg

Eerst kreeg de reiswereld ermee te maken. Toen de financiële wereld. En ook de retail heeft er nu volop mee te maken. We zitten midden in de grootste verandering sinds de industriële revolutie: digitalisering. Je kunt er niet langer omheen. Tegelijk brengt digitalisering ook heel veel kansen om succesvoller met je business te zijn. Samen met de KVK en Inretail willen we je helpen met deze digitale revolutie. Daarom organiseren we gratis workshops over ‘Digitaal Ondernemen’. Alle ondernemers zijn van harte welkom!

Leer van experts en ondernemers
Maar liefst 6 succesvolle collega-ondernemers en deskundigen staan deze avond holografisch op het podium en delen hun digitale kennis en ervaringen. Hoe zijn ze succesvoller geworden door digitalisering en wat hebben ze geleerd? 

Dus: als jij zeker wilt weten dat jouw bedrijf ook in de toekomst relevant blijft, mag je deze workshop absoluut niet missen. Meld je daarom nu aan voor deze workshop en zorg dat jouw bedrijf wél klaar is voor deze verandering.

Direct toepasbare inzichten
Deze workshop is opgedeeld in 2 blokken van 1,15 uur. 

Unieke kans
Ben je een ondernemer in de retail? Grijp dan nu je kans om te zorgen dat jouw bedrijf vooruitkomt met de digitale toekomst. Eerdere edities die werden georganiseerd, waardeerden ondernemers met een ruime 8,5! Wees er op tijd bij, want het is de eerste workshop over dit thema in je regio. Mis het niet en schrijf je direct in.